Csodavár Űrbázis

  • Gépész történelem,

      
  •   #1040  

A Ravak Hungary Kft. 20. születésnapja alkalmából neves művészek, színészek, festők, egy különleges kisfiú, valamint 16, kézzel festett kerámia mosdó segítségével, egy árverés keretében ünnepelt. A Csodavár Űrprogram részeként egy igen izgalmas hely megépítéséhez járulhattak hozzá. A Rejtett Kincsek Down Egyesülettel karöltve 16 egyedi, kézzel festett RAVAK mosdótálat adtak kalapács alá. Az árverésen összegyűlt összeget egy speciális kültéri játszótér építésére fordítják.

A Rejtett Kincsek Down Egyesülettel karöltve 16 egyedi, kézzel festett RAVAK mosdótálat készítettek

CSODAVÁR ŰRBÁZIS ÉPÜL!
A down-szindrómás, autizmussal élő, hallássérült és egyéb sajátos nevelési igényű gyerekek fejlesztésével foglalkozó szervezetnek különleges tervei vannak az árverésen összegyűlt 3 740 000 forinttal: céljuk, hogy Budapesten felépítsék a Csodavár Űrbázist.
A hangzatos név mögött egy speciális kültéri játszótér rejlik, melyen a sérült és ép gyerekek együtt, közösen, a játékra épülő tanulás elvén fedezhetik fel a galaxisok, asztronauták, üstökösök csillagközi világát. Az önfeledt kalandozásnál pedig talán még fontosabb, hogy – az aprólékos szakértelemmel megtervezett játékoknak köszönhetően – móka közben fejlődik a gyerekek mozgása, érzékelése, észlelése, érzelmi intelligenciája, valamint erősödnek szociális készségeik is.
A tervek szerint a játszótér elemei közé tartozik majd egy űrhajó, egy idegen bolygó, egy óriás kaleidoszkóp, illetve egy földi bázis.

Egy kis RAVAK segítség
A Rejtett Kincsek Down Egyesület azzal kereste meg a RAVAK Hungary Kft.-t, hogy mozdítsák elő közösen az építkezéshez szükséges anyagiak előteremtését. A RAVAK számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, így gondolkodás nélkül igent mondtak. Egy nemes cél érdekében, sok esetben festőként most debütáló, lelkes hírességek, valamint a minőségi, letisztultan formatervezett kerámiamosdók találkozásából csak jó dolog sülhet ki. Ha pedig a gyerekek élvezik a közös munka gyümölcsét, akkor az még nagyobb öröm.

Összeállítottak egy csomagot a tökéletes kör alakú Uni Slim, illetve a csábítóan lekerekített téglalapot formázó Ceramic O mosdókból, melyek valódi műalkotássá avatásához a művészek kreativitásukat és kézügyességüket adták.
A Rejtett Kincsek Down Egyesület felkérésére olyan művészek mondtak igent a nem mindennapi feladatra, mint Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Figus Anita, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor, Vágfalvi Dóra és Wahorn András. A RAVAK születésnapi ünnepségén megrendezett aukciót pedig nem más, mint Kautzky Armand vezette.
Az egyedi kollekció darabjai végül a RAVAK Hungary 20. születésnapja alkalmából rendezett eseményen találtak gazdára. A Timkó Bíbor által festett, Akvárium nevet viselő egyedi akril mosdótál a Gépész Holding kecskeméti múzeumában lelt otthonra. A szeptember 13-án tartott ünnepségen lezajlott árverésen összegyűlt majd 4 milliós összeget teljes egészében az Űrbázis építésébe forgatják.

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

RAVAK Formy 02 600 mosdó, ráépíthető, túlfolyó nélkül, fehér, 600x410x140mm

RAVAK Classic 800 mosdó, balos, csaplyukkal, túlfolyóval, fehér, 800x490mm

RAVAK Avocado Comfort mosdó, csaplyukkal, túlfolyóval, balos, fehér, 950x530mm

 

LOGO