Magasabb dimenzióba léptünk...

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1059  

 

A Sistem Air már 25 éve foglalkozik központi porszívók gyártásával, az olasz márka az egész világon elismert a szakmában. Több, mint 30 országban forgalmazza termékeit és Magyarországon is már több, mint 10 éve közvetlen gyári képviselettel rendelkezik.

Tecno Prime, Flisy 2, TECNO Evox

A Sistem Air által bevezetett újítások a központi porszívó piacon, a valódi felhasználói szükségletek megértéséből származnak és az egész ágazatban követendő példát mutatnak. Az állandó fejlesztések és folyamatos technológiai kutatások eredményeként megszülető termékeikkel törekszik a legmagasabb szinten kielégíteni a piacon felmerülő igényeket.

Minden megváltozik. Egy egyszerű csatlakozással.

Ezt az évet számos újdonsággal nyitjuk meg! Szeretnénk bemutatni TECNO Prime készülékünket, mely a klasszikus lakossági szériáink legmodernebb, felső kategóriás terméke. A BiVac hibrid üzemmód és a minimális karbantartást igénylő szűrőrendszer mellett, a legújabb generációs technológiáknak köszönhetően, új ajtókat nyitottunk a központi porszívózás világában.
Új készülékünk innovatív érintőképernyős elektronikával és internetes csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, hogy a készülék telepítése és használata a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen a felhasználó számára. A készülék webes csatlakoztatásával bárhonnan, bármilyen okos eszközről igénybe veheti a forradalmian új intelligens szervizasszisztenst, mely a rendeltetésszerű központi porszívó használat garanciája. AIR CLOUD rendszerünkön keresztül segítünk, hogy készüléke mindig optimális működési tartományban dolgozzon a hosszú távú, problémamentes működés érdekében.

 

Innovatív, távvezérelt technológia.

A Flisy 2 markolatvezérlés tovább emeli a központi porszívózás kényelmét. A piacon egyedülálló, elektromos vezeték nélküli, távvezérelt indítás. Nem csak a design változott: megnövelt hatósugár, megnövelt strapabírás, elemek helyett újratölthető akkumulátor, mely lemerült állapotban is indítja a rendszert. Bármilyen típusú központi porszívó rendszerrel kompatibilis.

Mindkét üzemmódban. 
Középkategóriás készülékünk, az új TECNO Evox sem csak új köntöst kapott: kialakításánál felhasználóbarát BiVac technológiát alkalmaztunk, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználó saját igényeire szabhassa a központi porszívó használatát. Választható ciklonikus vagy higiénikus porleválasztással, hogy a karbantartás során se kelljen érintkeznie a porral!

 

WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

SISTEM-AIR TECNO R-evolution 200 központi porszívó Flisy takarító készlettel

SISTEM-AIR TECNO R-evolution 250 központi porszívó Flisy takarító készlettel

SISTEM-AIR TECNO R-evolution 350 központi porszívó

 

LOGO