FORMY 01 Minimalizmus a lehető legtisztább formában

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1063  

 

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók. Több, mint 50 országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata vagyunk.

A Formy mosdók maximálisan kényelmes teret biztosítanak

IDŐTÁLLÓ STÍLUS

Minimalista, négyszögletes szimmetrikus kád, amelynek az egyik pereme szélesebb, mint a másik, ennek következtében a kád vonalvezetése letisztult.
A kádat saját igényei szerint formálhatja, hogy harmonizáljon mind személyiségével, mind fürdőszobájával. A kádhoz előlap és oldallap is vásárolható.

A megjelenés gyengéd átalakulásának két típusa
A letisztult formatervezésű mosdó-szett káddal szándékos aszimmetrikus elemeket tartalmaz.

KÁD, AMELY NEM ÖREGSZIK

A formatervező szándékosan nem tartotta be a szögletes kádak klasszikus szimmetriáját, és a kád egyik oldalát szélesebbre tervezte. Ezáltal egy maximálisan kényelmes, emellett letisztult formájú kádat hozott létre.

SAJÁT IGÉNYEINK SZERINT FORMÁLHATÓ

A kádat saját igényeink szerint formálhatjuk, hogy harmonizáljon személyiségünkkel és fürdőszobánkkal egyaránt. A Formy kád bútorlap, mesterséges kő vagy burkolólap segítségével egyénileg formálható, vagy kiegészíthető elő- és oldallappal. 

MOSDÓPULTRA HELYEZHETŐ MOSDÓVAL

A Formy mosdók maximálisan kényelmes teret biztosítanak a kezeknek, és mivel mosdópultra helyezhetők, bőséges rakodó felülettel szolgálnak. A mosdópult három különböző színváltozatban és kétféle formában kapható.

 
 

Webáruházunk kínálatából

RAVAK Inspiration Formy 01 akrilkád, fehér, 180x80cm

 

RAVAK Formy 01 600 mosdó, ráépíthető, túlfolyó nélkül, fehér, 600x390x140mm

 

 

LOGO