Rejtett higiéniai megoldás

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1087  

 

A fürdőszobák és illemhelyek kialakítása sokat változott az elmúlt évek során. Kialakíthatod egy helyiségben, vagy akár maradhatsz a már klasszikussá vált két helyiséges megoldásnál. Mindez mára csak szimpátia kérdése, mivel a modern technológiának köszönhetően a helyhiány nem okozhat problémát.

Esztétikus fürdőszobai megoldások

Egyre többen alkalmazzák a falsík mögé rejtett rendszert, melyet a csempézett, burkolt falak mögött lehet elhelyezni. Ez a megoldás higiénikusabb, helyet takarít meg és esztétikus megjelenést kölcsönöz. Megfelel napjaink legmodernebb trendjeinek, mely a letisztultságot és egyszerűséget tükrözi. Búcsút inthetsz a fali tartályos és monoblokkos WC-knek, az idejétmúlt állványos mosdóknak, amelyeknél több helyet csak a rajtuk megtapadt szennyeződések foglalnak. Ezáltal a legkisebb fürdőszobák és mellékhelyiségek is a szabadság érzésével fognak eltölteni.

Illemhelyek kialakításánál különféle technológiák közül választhatsz, hogy a dizájn és helytakarékosság mellett a praktikus használat is előtérbe kerülhessen.
Például a Geberit DuoFresh rendszer friss illatot varázsol a fürdőszobádba. A megoldás nem egyszerűen csak kezeli a levegőt, mint a légfrissítők, hanem a kellemetlen szagok nem is kerülnek a légtérbe, mint a hagyományos szagelszívó ventilátorok esetében. Működtetése pofonegyszerű: a nyomólapon elhelyezett gomb megnyomásával a szagelszívó működésbe lép, a levegőt közvetlenül a WC-kerámiából szívja el az öblítőcső elágazásán keresztül, és az aktív szénszűrő segítségével megszűrt és tisztított levegő pedig visszaáramlik a helyiségbe a nyomólap oldalán lévő nyílásokon keresztül. Ennek a műszaki megoldásnak köszönhetően a DuoFresh működése független a helyiség szellőzésétől, illetve nem igényel épületen kívüli levegőforrást. Ezáltal rengeteg energia takarítható meg, különösen hideg időben.

A Grohe egy másik problémára nyújt praktikus megoldást. Újítása egy nyitható nyomólap, amely hozzáférést biztosít egy csúszkához, ami a tisztító tablettát a falsík mögötti tartályba juttatja. A tabletta behelyezése után minden öblítésnél hab képződik, amely csökkenti a vízkőképződést, véd az újraszennyeződéstől, hosszú távú frissességet és ragyogó tisztaságot biztosít.
A Grohe Fresh innovatív rendszerrel a folyamatos higiénia és a kellemes illat garantált minden WC-öblítéssel.

Így a fürdőszoba, vagy külön építésnél a mellékhelyiség szellős, könnyen tisztán tartható lesz, hiszen minden, ami eddig sok helyet foglalt, vagy csak útban volt, a fal mögött kap helyet. Ennek köszönhetően a működésük is rendkívül csendes.
Mindemellett a meghibásodástól sem kell tartani, a falsík alatti WC-tartály szerelés ma már rutin feladat. A szerelők falbontás nélkül egy kis szerelőnyíláson keresztül könnyedén orvosolják az esetleg felmerülő problémát.

Amennyiben kevés a hely, vagy szereted a letisztultságot és az egyszerű vonalakat, nem lehet többé kérdés, hogy fürdőszobád beépített szerelvények és öblítőrendszerek felhasználásával készítsd el, legyen szó akár felújításról, akár új építésről.

Többféle termék közül válogathatsz a Gépész kínálatából. A Geberit és Grohe falsík mögötti rendszerein kívül választhatsz akár a Siamp, Ravak, Schell és nem utolsó sorban az Alföldi termékei közül is.


SIAMP WC szerelőelem tartállyal

RAVAK G/1200 WC szerelőelem, 510x180-295x1176mm

SCHELL WC-tartály, falba építhető

ALFÖLDI EasyMont WC szerelőelem, 112cm

GEBERIT Duofix Basic WC szerelőelem tartállyal, falba ép, UP100-zal

GROHE Rapid SL WC szerelőelem, 6/9l-es WC-tartállyal, Project, 113cm

 

LOGO