Atlantic elektromos konvektorok átmeneti, kiegészítő vagy akár önálló fűtésre

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1139  

Napjainkban egyre jobban elterjednek a különböző elektromos fűtések. Jellemzően kiegészítő vagy átmeneti fűtési alternatívaként voltak használatosak, viszont a napelemek térhódításával már önálló fűtési eszközként is alkalmazhatók. Az Atlantic elektromos konvektorai zajtalanul működnek, többféle teljesítménnyel kaphatók, modern megjelenésűek. Falra szerelhetők, de kiegészítő láb készlettel könnyen mozgathatóvá válnak a lakáson belül.

Falra vagy lábszettre szerelhető elektromos konvektor

Atlantic F19 D elektromos konvektor

Komfort
Az F19 elektromos konvektor hatékony és egyenletes hőelosztást biztosít a készülék felületén, ezáltal nagyobb energiamegtakarítást és biztonságot nyújt. Ergonomikus kialakítása és kettős szigetelése alkalmassá teszi fürdőszobákban való használatra is.

Egyszerű kezelés
A továbbfejlesztett multifrekvenciás termosztátnak és az egyszerű szabályzógombnak köszönhetően a beállítás és a vezérlés könnyen elvégezhető. A csomagban mellékelt lábszettel egyszerűen mozgatható a lakásban bárhol, de akár falra is szerelhetjük.

Atlantic Altis Ecoboost 2 elektromos konvektor

Kényelem
Az Ecoboost elektromos konvektor digitális termosztáttal és beépített jelenlét érzékelővel rendelkezik. Amint a készülék érzékeli a jelenlétünket, automatikusan beindul és a beállított szintre emeli a hőmérsékletet, viszont, ha elhagyjuk a helyiséget 30 perc elteltével lecsökken az ECO üzemmód hőmérsékletére, ami energiamegtakarítást eredményez.

Boost funkció
A berendezés Boost funkcióval is felszerelt, ami által attól kezdve, hogy belépünk a szobába, 10 percen keresztül 1 °C-kal a beállított szinthez képest növeli a hőfokot, ezzel extra komfort érzetet teremtve.

Biztonság, dizájn, hosszú élettartam
Mindkét konvektor alumínium diffúzoros burkolt fűtőelemmel van felszerelve, ami által működésük csendes és hosszú élettartamú. Az automatikus túlmelegedés elleni védelemnek és borulás érzékelőnek köszönhetően a biztonságos üzemelés garantált. A vékony és modern kialakítás lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a lakás bármely pontján esztétikus megjelenést biztosítsanak.

 


Webáruházunk ajánlata

ATLANTIC F19 D ERP elektromos konvektor, mechanikus termosztáttal, lábbal, 1000W

ATLANTIC F19 D ERP elektromos konvektor, mechanikus termosztáttal, lábbal, 2500W

ATLANTIC ALTIS ECOBOOST 2 elektromos konvektor, digitális termosztáttal, jelenlét érzékelővel, 1000W

ATLANTIC ALTIS ECOBOOST 2 elektromos konvektor, digitális termosztáttal, jelenlét érzékelővel, 2000W

 

LOGO