Szárazon tart télen-nyáron

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1158  

A fürdőszoba az egyik leggyakrabban használt helyisége a lakásnak. A mindennapi tisztálkodáson túlmenően itt próbálunk regenerálódni egy-egy fárasztó nap vagy hosszúra nyúlt éjszaka után. A fürdőszoba kialakításánál vagy felújításánál egyre inkább figyelembe vesszük, hogy hangulatos, nyugodt helyiséget varázsoljunk a fürdőből, hiszen nem elhanyagolható szempont, hogy ezeket a perceket milyen körülmények között töltjük. A fürdőkádon, a zuhanykabinon és a mosdón túlmenően itt kaphat helyet a törölközőszárító csőradiátor is.

Nem csak esztétikai érzékünknek szép egy törölközőszárító csőradiátor, hanem fűti a helyiséget és ne

Óvja egészségünket
Nem csak esztétikai érzékünknek szép egy törölközőszárító csőradiátor, hanem fűti a helyiséget és nem utolsó sorban szárazon tartja a törölközőket, így megakadályozva a nedves környezetet kedvelő baktériumok és gombák szaporodását.

Egyszerűen kombinálható
Abban az esetben , ha nagyobb méretű a fürdőszoba, csupán kiegészítő fűtésként funkcionálhat a csőradiátor, melyet kombinálhatunk padlófűtéssel vagy radiátoros fűtéssel.

Működtetés akár önállóan is
A csőradiátorokat üzemeltethetjük a központi fűtés rendszerre csatlakoztatva vagy attól függetlenül önállóan egy elektromos fűtőbetét beszerelésével, így szárazon tartva a törölközőnket télen-nyáron.

Többféle kivitel
A Concept törölközőszárító radiátorai elérhetőek többféle méretbenegyenes vagy ívelt változatban.

 


 

Webáruházunk törölközőszárító radiátor kínálatát ide kattintva tekintheti meg!

LOGO