Baxi Mago Wi-Fi termosztát

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1245  

 

A BAXI MAGO programozható, modulációs szobatermosztátja beépített wi-fi csatlakozási lehetőséggel a BDR Thermea csoport (a BAXI ennek a vállaltcsoportnak a legjelentősebb tagja) fejlesztése, amely minden, jelenleg forgalomban lévő BAXI kondenzációs gázkazán és hőszivattyú vezérlésére alkalmas.

Baxi Mago applikációról vezérelhető okos szobatermosztát

Az informatika rendkívül gyors fejlődésének és az okostelefonok rohamos elterjedésének logikus következménye volt az olyan alkalmazások elterjedése, melyek lehetővé tették a háztartási eszközök távolról történő vezérlését. Ez a lehetőség a rádiófrekvenciás vezérlők alkalmazásával már korábban rendelkezésre állt a kondenzációs gázkazánok és hőszivattyúk esetében, de a wi-fi technológiával új szintre emelkedett.

Mit várunk el egy modern wi-fi-s termosztáttól?
Természetesen legyen alkalmas mindenre, amire egy hagyományos modern termosztát. A belső hőmérséklet pontos beállítása manuálisan, illetve a megfelelő időprogram szerint. A használati melegvíz hőmérséklet beállítása, valamint ütemezése a felhasználók szokásaihoz igazodva.
Legyen olyan kommunikációs protokoll a kazán és a termosztát között, amely nem csak ki-be kapcsolja a kazánt mint a hagyományos kontaktussal vezérlő termosztátok, hanem megadja, hogy adott pillanatban mekkora teljesítménnyel kell fűteni. 
Egyrészt a külső hőmérséklet alapján, de figyelembe véve azt is, hogy hány fokkal kell emelni az adott helyiség hőmérsékletét. Hiszen más teljesítmény kell fél fokos emeléshez és megint más két fokoshoz. Ezeken felül pedig adjon lehetőséget arra, hogy valamilyen informatikai eszközzel (okostelefon, tablet, laptop…stb.) kapcsolódni tudjunk rá, így ellenőrizve a pillanatnyi értékeket, továbbá tudjuk ezeket megváltoztatni a távolból is.
Sőt elvárhatjuk azt is, hogy az informatika lehetőségeit felhasználva különféle fűtési/hűtési szabályozási stratégiákat ajánljon fel és lekérdezési lehetőségeket adjon.

A Baxi Mago termosztát 3 változatban áll rendelkezésre
Ezzel biztosítjuk a lehetőséget, hogy minden, jelenleg forgalomban lévő BAXI kondenzációs gázkazánhoz és hőszivattyúhoz csatlakoztatni tudjuk a megfelelő típust.

Modern, dijáznos külső
A legjobb hír az, hogy a BAXI MAGO termosztát minden itt felsorolt funkcióval rendelkezik. Ezen felül modern, dizájnos külsőjével is felhívja magára a figyelmet.

Közelség érzékelő
A legjobb tulajdonságai közé tartozik, hogy közelség érzékelővel rendelkezik.
Ez csak akkor aktiválja a készülék háttérvilágítását, amikor valaki közvetlenül a panelen szeretne módosítani a beállításokon, amikor nincs használatban, a kijelző kikapcsol.
A készülék elhelyezésénél csak arra kell ügyelni, hogy ne tegyük hőforrás közelébe vagy huzatos helyre. Ugyanakkor a termosztát és a kazán között a távolság akár 50 méter is lehet.

Egyszerű kezelhetőség, forgatható tárcsa
A BAXI MAGO termosztát természetesen magyar nyelvű menürendszerrel rendelkezik. Kezelése rendkívül egyszerű: egy dizájnelemként is szolgáló forgatható tárcsával és két nyomógombbal könnyedén irányítható.

Amennyiben minden funkcióját maradéktalanul ki akarjuk használni, le kell töltenünk az okoseszközünkre a BAXI applikációt (IOS és Android rendszerre is rendelkezésre áll). Az internetes kapcsolat létrejötte után el kell készíteni egy felhasználói fiókot és ezek után minden lehetőség feltárul.

A kiválasztásban kérje szakértőink és kollégáink segítségét!

770 120 1 - Prime típusokhoz

MAGO
programozható modulációs
szobatermosztát beépített Wi-Fi 
csatlakozási lehetőséggel

765 230 3 - Duo-Tec és Duo-Tec E típusokhoz

MAGO
programozható modulációs
szobatermosztát beépített Wi-Fi
csatlakozási lehetőséggel

765 581 5 - Platinum típusokhoz

MAGO
programozható modulációs
szobatermosztát beépített Wi-Fi
csatlakozási lehetőséggel

LOGO