Meglepő újdonság: RAVAK SLIM kádak vékony peremmel

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1248  

 

Egyszerre stílusosak, praktikusak és kényelmesek – ha eddig úgy gondoltad, hogy mindez nem lehet a tiéd amennyiben egy szimpla téglalap alakú kádat választasz fürdőszobádba, akkor tarts velünk, bemutatjuk a RAVAK CITY, CHROME és FORMY kádak SLIM változatát, mert 2020-ban a legnépszerűbb egyenes akrilkádak vékony peremmel hódítanak és nem csak komfortos használatot, de ötletes megoldásokat is ígérnek!

Ravak City, Chrome és Formy Slim kádak

Legújabb trend
Az új SLIM kádak esetében a kád pereme csupán 18 mm, ezáltal tökéletesen illeszkedik a falhoz és lehetővé teszi a zavaró átmenetektől mentes egységes összkép létrehozását. A tökéletesen harmonikus végeredmény eléréséhez – amennyiben nem a kád körbeburkolása mellett döntesz – a szóban forgó produktumokhoz használhatsz MDF faforgácslemez elülső- és oldallapokat, melyek tölgy, dió, szatén fa, illetve fehér színekben érhetőek el és hibátlanul passzolnak a 180 x 80 cm-es RAVAK SLIM kádakhoz
A RAVAK új SLIM sorozatában megtalálható kádakhoz nem kompatibilisek a klasszikus akril elülső- és oldallapok! 

Praktikusra hangolva
Amennyiben kedveled az ötletes megoldásokat, van egy tippünk: Az új RAVAK SLIM kádakat körbefalazhatod, így további tárolóterületet hozhatsz létre a peremek körül és helyet biztosíthatsz mindennek, amire fürdés közben szükséged lehet!

Stílusosan burkolva
Amennyiben fontos számodra a design, adunk egy új nézőpontot: Gondolj a kádfalra úgy, mint a fürdőszoba stílusos elemére, amíg a helyiségben használt csempével burkolva észrevétlenül beleolvadhat az enteriőrbe, addig eltérő anyagok használatával éppen, hogy középpontba kerülhet, meghatározva ezzel a tér megjelenését.

Neked ajánljuk
A City Slim kád kényelmes, nagyméretű fürdőteret kínál, megjelenése mégsem hivalkodó, inkább visszafogottan elegáns.

A Chrome Slim kád a klasszikus formavilágot a maximális kényelemmel ötvözi és funkcionális kialakításának köszönhetően sokoldalú használatot biztosít, ugyanis nem csak fürdéshez, de zuhanyzáshoz is használható.

A Formy 01 és 02 Slim kádak a modern és minimal stílus kedvelőinek kedveznek, egyedi formai kialakításukkal észrevétlenül kölcsönöznek stílusos megjelenést a fürdőszobának.

 

LOGO