A jövő fürdőszobája a Grohe-tól

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1382  

A Grohe megalapítása óta élen jár a technológiai újítások terén. A vállalat mérnökeinek mindenkori célja olyan termékek gyártása, amelyek egyszerre képviselik a német minőséget, kiszolgálják a legmagasabb fogyasztói igényeket, könnyen installálhatók, környezetbarátak és nem utolsó sorban divatos vonalvezetésűek is.

Sensia Arena zuhany-wc a Grohe-tól

Grohe Rapid SLX – a jövő már a fürdőszobában van
A Grohe falsík mögötti WC tartály megoldása gyorsabb, erősebb, intelligensebb minden eddigi rendszernél, amely megkönnyíti és okosabbá teszi nem csak a szerelők, de a végfelhasználók életét is. Ezzel biztosítja, hogy a technológiai fejlődésnek semmi se álljon az útjába.

Egyedülálló öblítőszelep
A Rapid SLX integrált öblítésvezérlőjének segítségével mindig könnyedén állítható a víz sebessége, így a rendszer tökéletesen illeszkedik a piacon egyre népszerűbbé váló peremmentes WC kerámiákhoz, ráadásul a teljesen állítható vezérlő nem igényel bontást, 100%-ban készen áll a jövőbeli telepítésre is.

Könnyű csatlakozás
A rendszer integrált elektromos csatlakozóval rendelkezik, sőt, a bidés WC-khez kialakított vízcsatlakozás is alapfelszereltsége a rendszernek, így az intelligens elektromos WC funkciókat egyszerűen „plug and play” megoldással lehet telepíteni, akár a későbbiekben is.

Közvetlen hozzáférés, bármikor
A Rapid SLX új telepítődobozához már alapkivitelben is könnyű hozzáférést biztosító ajtó tartozik, így ha a jövőben bármikor változtatni kell valamit, például az elektromos vagy vízcsatlakozások korszerűsítésekor, vagy ha a normális kerámia WC csészéről bidés WC-re vált a megrendelő, a Rapid SLX U alakú keresztrúdja minden eddiginél több helyet biztosít a szereléshez.

Nyomólapok széles választéka
Egy Grohe nyomólap több mint az utolsó simítás. A Rapid SLX láthatatlan munkájának megkoronázását jelenti. A kétféle méret, a 3 különböző dizájn és a 12 különböző szín és kivitel a választás szabadságát nyújtja, ezzel lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja az álmai fürdőszobájához leginkább illő árnyalatot.

 

Grohe Sensia Arena – japán technológia európai köntösben
A Sensia Arena zuhany-wc a Grohe első luxuskategóriás, smart megoldásokat tartalmazó okos wc-je, amellyel a személyes higiénia sosem látott szintre emelkedik. A termék a Japán hagyományokra alapozva egyesíti a hagyományos toalettek és a bidék legjobb funkcióit, és kiegészíti a modern technika újdonságaival. 

Személyre szabott tisztaság
A különböző tisztító lehetőségek kombinálásával a toalett használat sokkal kíméletesebbé és higiénikusabbá válik. A wc-be két különböző tisztító fejegység került beépítésre (az egyik kimondottan hölgyek számára), melyeknek állítható a pozíciójuk, a víznyomásuk és a vízsugár hőmérséklete is.  Ezt egészíti ki egy meleg levegős szárítófunkció, így a Sensia Arena használata teljesen tiszta és friss érzetet biztosít a papír érdessége nélkül. Ráadásul a beépített ventilátornak köszönhetően a kellemetlen szagok miatt sem kell aggódni. Ha megtaláltuk a számunkra legkellemesebb beállításokat, azokat nem kell újra beprogramozni, hiszen a toalett saját memóriával rendelkezik, így a család minden tagja személyre szabhatja a funkciókat. A wc irányítható az oldalára szerelt panel, vagy a távirányítója által, de akár az okostelefonunkra telepített applikációval is. 

Tökéletes higiénia
A kényelmi funkciók a személyre szabott beállításoknál nem értek véget, hiszen tisztántartása is rendkívül egyszerű: a különleges Acqua Ceramic és Hyper Clean bevonatoknak köszönhetően nem tapadnak meg a csésze felületén a baktériumok, a tripla erősségű örvény pedig a wc minden szegletét eléri, így biztosítva a tökéletes öblítést. A tervezők a design kialakításánál is szem előtt tartották a könnyű tisztítást és a Sensia Arena perem nélküli kialakítást kapott.

 

 

Tovább Grohe termékeinkre>>>

LOGO