X-Series Alarm Scan - Adatletöltő alkalmazás

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1385  

 

Adatletöltő alkalmazás az X-sorozatú szén-monoxid vészjelzők, füst- és hőérzékelők számára.

Honeywell Home X-Series Alarm Scan adatletöltő alkalmazás

Mindössze egy koppintással elérhető minden, amit tudnia kell CO vészjelzőjéről, füst- és hőérzékelőjéről. A Honeywell Home X-Series Alarm Scan alkalmazás segítségével lehetősége van a naplózott riasztási vagy hibaesemények, valamint az összes engedélyezett X-sorozatú vészjelző általános eszközállapotának továbbítására az iOS vagy Android rendszerű okoseszközeire.


Az Honeywell Home X-Series Alarm Scan alkalmazást professzionális szállásadóknak, gáz- és fűtésszerelőknek, karbantartóknak és egyéb szolgáltatást végző személynek terveztük, akik a lakók biztonságáért, valamint az X-sorozatú vészjelzők kezdeti beszereléséért felelnek.  
Az Honeywell Home X-Series Alarm Scan alkalmazás segítségükre lehet az éves karbantartás vagy a kazánjavítás során, továbbá könnyen megerősíthetik vele az esetjelentéseket. A készülék beszerelői, vagy a szállásadók igazolhatják a megfelelőséget, vagy értéknövelt szolgáltatást kínálhatnak, ami segíthet a róluk alkotott  kép – mint profi és megbízható szolgáltató – kialakításában.

Mindegyik X-sorozatú vészjelzőnél rendelkezésre áll az állapotával, riasztási előzményekkel, meghibásodási eseményekkel és ajánlott műveletekkel kapcsolatos információ. Ugyanezek az információk közvetlenül is elérhetők az Ön okoseszközén.

Töltse le az alkalmazást: Olvassa be a QR-kódot és a rendszer átirányítja Önt a megfelelő alkalmazásáruházba.

 

Tudjon meg többet: homecomfort.resideo.com

 

Webáruházunk ajánlata

 

HONEYWELL XC70-A szén-monoxid(CO) vészjelző

HONEYWELL XC100D-A szén-monoxid(CO) vészjelző

HONEYWELL XC100-A szén-monoxid(CO) vészjelző

 

LOGO