Mofém csaptelep minden helyiségbe

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1397  

 

A Mofém 120 éves fennállása alatt mindig is arra törekedett, hogy választékát a vevői igényekhez igazítsa, mind a desing, mind a funkcionalitási szempontokat szem előtt tartva. BASIC családok: Alap értékek és funkciók, amelyek a Mofém márkát már a belépő kategóriában is a legjobb minőségű választások közé emeli: magas fokú szolgáltatásokkal, szervizhálózat, 5 év garancia, 10 év alkatrészellátás, bevizsgált komponensek és minősítések. A kategória jól ötvözi a hagyományos értékeket a legújabb energiatakarékos megoldásokkal. Tökéletes választás bármely fürdőszobába!

Válasszon a Mofém csaptelepek közül.

5 év garancia
Minden Mofém csaptelepre és zuhanyrendszerre 5 év garanciát biztosítunk. Széles és átfogó alkatrészprogramunk keretein belül a termék utolsó gyártasi évétől számított 10 évig biztosított az alkatrész ellátás.

Biztonság és kényelem
Termékeink biztonságos és kényelmes használatának biztosítása az egyik legfőbb prioritás. Termosztátos csaptelepeink hideg érintés rendszerrel és biztonsági hőmérséklet STOP funkcióval rendelkeznek.

Tisztíthatóság, egyszerű szerelés
A termékeink kialakításánál a könnyű tisztíthatóság mellett az egyszerű szerelési megoldásokat is előnyben részesítettük, így a csaptelepek, zuhanyrendszerek és kiegészítők felszerelése szakember közreműködése nélkül is elvégezhető.

Energiatakarékosság, környezetvédelem
Mofém termékek fejlesztése során nagy hangsúlyt fektetünk a víz- és energiatakarékossági szempontokra.
A környezettudatos gondolkodás minden termékkörünknél megjelenik.

 

Tovább Mofém Mambo 5 csaptelepekre>>>

LOGO