Üzleti Etikai Díjjal gazdagodott a cégcsoport

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1403  

 

Örömmel tudatjuk, hogy cégcsoportunk 2021-ben „Nagyvállalat” kategóriában Üzleti Etikai Díjat nyert!

Üzleti Etikai Díjat kapott a Plan Zrt.

A díj 2000 óta, azaz immár 22. éve az üzleti életben etikusan működő cégek rangos elismerése,melyet kategóriájában az idei a Plan Zrt. és a Karsai Holding Zrt.vehetett át. A kezdeményezést László Ervin világhírű filozófus, író (Budapest Klub Alapítvány elnöke) és Demcsák Mária a Piac & Profit alapítója, a Magyar Fenntarthatósági Csúcs fővédnöke alapították.

 

A Plan Zrt.működésével kapcsolatban az alábbi értékelés hangzott el:
„A budapesti székhelyű, de kecskeméti gyökerű cégcsoport szakmájában jelentős szerepet tölt be. Stabil vállalat, hosszútávon építkező, tisztességes üzleti magatartásával példát mutató. Méltó az üzleti etikai jelző viselésére.”

 

Erre a díjra büszkék lehetünk valamennyien,akik együtt dolgozunk a közös sikerért!

 

Köszönjük a tulajdonosoknak, akik vállalkozói küldetésük fontos részeként építették be az etikus, korrekt üzleti kapcsolatok fenntartását egymás-, a cégcsoport munkatársai-,valamint üzleti partnereink irányába! Cégcsoportunk már a 3. évtizede eszerint az értékrend szerint működik, mely fontos tényezője volt az eddig elért üzleti eredményeinknek, így nagyon felemelő érzés volt az elismerés és, hogy átvehettük a díjat a Gépész Holding képviseletében.

 

Az Ép-Gépész Holding vezetősége

 

 

Az idei győztesekkel együtt már 123 cég viselheti Magyarországon az üzleti etikus vállalat jelzőt, s vele együtt a márkajel használatát. A díjazottak felé az elvárás: a példamutató, tisztességes üzleti jelenlét és a fenntartható fejlődésért tettek/cselekedetek fokozott beépítése és annak edukálása. A díj és az etikus cég jelzőjének viselése örökre szól. Azt csak az alapítók vonhatják vissza.

 

LOGO