Elektronikus keringető szivattyú fűtési és hűtési rendszerekhez

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1407  

 

A DAB Evosta 3 a jelenkor igényeit alapul vett fejlesztéseknek köszönhetően, egy még megbízhatóbb elektronikával és egy többfunkciós kijelzéssel ellátott, még nagyobb energiamegtakarítást biztosító szivattyú, amely bőven teljesíti az európai irányelvek jelenlegi követelményeit.

Elektronikus keringető szivattyú fűtési és hűtési rendszerekhez

Az Evosta 3 alacsony energiafogyasztású fűtési és légkondicionáló berendezésekhez kifejlesztett elektronikus keringető szivattyú, nyomás alatti zárt vagy nyitott rendszerekhez.
A szivattyú a differenciálnyomás szabályzásához beépített vezérléssel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a szivattyú működése megfeleljen a fűtőrendszer effektív igényeinek. Ez jelentős energiamegtakarítást, jobb ellenőrizhetőséget és alacsonyabb zajszintet eredményez.

Az Evosta 3 szivattyúban kombinálták a mechanikus keringető szivattyú erősségét az elektronikus keringető szivattyú előnyeivel. Az állandó mágneses szinkronmotornak és a beépített frekvenciaváltónak (inverter) köszönhetően jelentős hatékonyságot biztosít, illetve kiemelkedő eredményt produkál energiamegtakarítás terén. Ezek, valamint az IPX5 védelmi fokozat és az integrált légtelenítő dugó miatt az Evosta 3 család a kategória egyik legjobb terméke a teljesítmény és megbízhatóság szempontjából.
Az Evosta 3 szériajelű szivattyú alkalmas a régi, háromsebességes keringtető szivattyú és az Evotron kiváltására úgy méretileg, mint a teljesítményt tekintve.

A DAB Evosta 3 szivattyú beállításairól, hibajelzéseiről, tengely megmozgatásáról, stb. készült rövid videóinkat megtekintheti weboldalunkon, vagy a Gépész YouTube oldalán.

 

 

Webáruházunk ajánlata

 

DAB Evosta 3 80/180 (DN25) keringető szivattyú, 180mm, 6/4”, 230V

DAB Evosta 3 40/180 (DN25) keringető szivattyú, 180mm, 6/4”, 230V

DAB Evosta 3 60/180 (DN25) keringető szivattyú, 180mm, 6/4”, 230V

 

LOGO