Grohe Tempesta 250 zuhanyrendszer

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1409  

 

A Tempesta zuhanyrendszerek nemcsak esztétikusak, de a létező legjobb zuhanyélményt biztosító műszaki megoldások egész sorát vonultatják fel. A 390 mm-re kinyúló zuhanykar egyik oldalról a másikra elforgatható, így ki-ki tetszés szerint a számára legkellemesebb zuhanyzást nyújtó pozícióba állíthatja be. A zuhanyrúd csúszó eleme könnyen mozgatható fel-le, így a család apraja és nagyja testmagasságától függetlenül ugyanazt a kényeztető élményt élheti át zuhanyzáskor.

Grohe Tempesta 250 zuhanyrendszerek

A Tempesta zuhanyrendszerek fő jellemzői
• A Grohe DreamSpray technológia nagyobb pontosságot nyújt, és biztosítja a víz egyenletes megoszlását a
  zuhanyfúvókák között.
• A Grohe StarLight krómbevonatnak köszönhetően a zuhany felülete rendkívül tartós, ellenáll a szennyeződésnek,
  karcolásoknak.
• A Grohe vízkőlerakódást megakadályozó rendszerrel nemcsak megelőzhető a vízkőlerakódás, hanem a zuhanyfej
  is jóval könnyebben tisztítható.
• Az Inner WaterGuide rendszer véd a leforrázás ellen, és megnöveli a krómfelület hasznos élettartamát.

Ha pedig Ön azt hitte, hogy a zuhany ennél már tényleg nem kínálhat tökéletesebb élményt, a 210 vagy 250 mm-es zuhanyfejjel is kapható, termosztáttal ellátott Tempesta rendszer további technológiákat is felvonultat a még nagyobb luxus érdekében:
• A Grohe TurboStat a másodperc töredéke alatt beállítja a kívánt vízhőmérsékletet, és azt a zuhanyzás ideje alatt
  változatlanul fenntartja.
• A Grohe SafeStop a leforrázás elleni védelem jegyében megakadályozza, hogy a hőmérséklet 38°C fölé menjen.
• A Grohe SafeStop Plus lehetővé teszi további hőmérséklet-korlátozás beállítását, 43°C-ra.
• A Grohe Twistfree megakadályozza, hogy a zuhanycső megcsavarodjon, így az mindig rendben függ a helyén.

Mivel a Grohe számára a minőség mindennél fontosabb, folyamatosan arra törekszik, hogy a legújabb technológiával ellátott, legjobb termékeket kínálja vásárlóinak – ennek ékes bizonyítéka a Tempesta 250 zuhanyrendszer. A kerek vagy szögletes kialakítású zuhanyfejjel egyaránt kapható rendszer modern, karcsú vonalvezetése bármilyen stílusú fürdőszobához kiválóan illik.

Más zuhanyfejektől eltérően a Tempesta 250 zuhanyrendszernél alkalmazott fejet 250 mm-re szélesítettük ki, hogy a vízsugár még tökéletesebben beburkolja azt, aki a zuhany alatt áll. A tekintélyes méretű zuhanyfej lágy, gyengéd vízsugárral nyugtatja a bőrt. A lágy nyári záport idéző Rain vízsugár teljesen és egyenletesen beburkolja a testet, és lemossa a stresszt, hogy Ön megújulva, ellazulva lépjen ki a zuhany alól. 

A Grohe EcoJoy technológiával ellátott zuhanyrendszerek víz- és energiatakarékos kialakításuknak köszönhetően hozzájárulnak az értékes természeti erőforrások megőrzéséhez. Az átfolyáskorlátozó percenként 9,5 literre csökkenti az átáramló víz mennyiségét, ami akár 40%-kal kisebb vízfogyasztást eredményezhet, anélkül, hogy ez a teljesítmény rovására menne, így a vízfolyás keltette érzet továbbra is tökéletes marad. 

A Tempesta 250 zuhanyrendszer tartozékai
Tempesta 250 fejzuhany és Tempesta Cosmopolitan 100 kézizuhany, termosztát, 180°-kal elforgatható zuhanykarral és a kézizuhany magasságának állítására szolgáló csúszóelemmel ellátott, 390 mm-es zuhanyrúd, ezenkívül 1750 mm-es Twistfree csavarodásmentes zuhanycső. Az innovatív AquaDimmer funkcióval könnyedén váltogathatunk a fej- és a kézizuhany között. Az ergonomikus kialakítású fogantyúk még vizes kézzel is könnyen működtethetők. Ha gondot okoz, hogy hol tartsuk a szappant két használat között, a Grohe EasyReach polcon kényelmesen elférnek a zuhanyzáshoz használt piperecikkek. 

A kádtermosztáttal ellátott Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 zuhanyrendszer jóvoltából annak sem kell lemondania a rendkívüli Tempesta 250 zuhanyrendszerről, aki kádat használ a fürdőszobában. Kádkifolyójának köszönhetően ez a modell kád esetén is biztosítja a Tempesta termékcsaládra jellemző kényelmet és kényeztetést.

LOGO