Konyhai ivóvíz tisztító

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1410  

 

Otthona számára keres víztisztítót? Szomjúság oltás új dimenziója. BWT vízszűrő kancsóval, BWT vízadagoló automatával, vagy közvetlenül a konyhai csapból. Egyszerűen jó Önnek és a környezet számára is.

Konyhai ivóvíz tisztítás felsőfokon

A saját személyes BWT vizem
Legyen akár hegymászó vagy a futópad királynője, nagy kávés vagy teakedvelő, munkamániás vagy egyensúlyra törekvő ember. Teljesen mindegy, hogy Ön melyik típusba tartozik. A BWT az Ön igényeihez igazította a megfelelő vizet. A BWT vízszűrő kancsóival új szintre emelheti vezetékes vizét. Mindegy, hogy Soft Filtered Water, Soft Filtered Water EXTRA, Magnesium Mineralized Water, Magnesium Mineralized Water + ZINC vagy Balanced Alkalized Water: Az összes BWT vízszűrő betét beleillik az összes BWT vízszűrő kancsóba. Élvezze saját vezetékes vizét mostantól új dimenzióban: különösen lágyan, szűrten és kellemes ízűen.

 

Vízszűrő kancsók
Hagyja, hogy lenyűgözzék a BWT vízszűrő kancsói, és optimalizálja a vizet otthonában.
A BWT egyedülálló technológiáinak köszönhetően új dimenzióban élvezheti a vezetékes vizet.

Mindegy, hogy Magnesium Mineralized Water, Magnesium Mineralized
  Water + CINK vagy Balanced Alkalized Water

 Kiváló, szűrt BWT víz, hogy kiteljesedhessen kávéinak és teáinak íze
 Védi a készülékeket a vízkőtől, csökkenti a klór és a nehézfémek mennyiségét

 

Vízadagoló automaták
A vezetékhez csatlakoztatott AQA drink vízadagoló automata folyamatosan kényelmet és biztonságot kínál Önnek a friss víz tisztítása során. A készülék az ultra szűrési technológiájú Magnesium Mineralized Water Protect Care szűrővel van ellátva kiváló higiéniáért. Egy gombnyomásra szénsavmentes, hideg vagy buborékos vizet kap ízlésétől és preferenciáitól függően.

 

Csaptelepekhez való vízszűrők
BWT vízszűrős csaptelep használatával friss Magnesium Mineralizered szűrt vizet élvezhet közvetlenül a konyhai csaptelepéből. Az új AQA drink Pure komplett rendszerek ugyanis egyesítik az innovatív BWT-​magnézium technológiát a GROHE modern kivitelű csaptelepeivel.

• Friss Magnesium Mineralizered szűrt víz
• Nincs szükség a palackozott víz környezetterhelő szállítására
 A műanyaghulladék csökkentése
 Programozható szűrőcsere-​kijelző

 

Webáruházunk ajánlata

BWT Penguin asztali vízszűrő kancsó, digitális kijelzővel, fehér, 2.7l

 

LOGO