Fűtésszerelő 2.0: REHAU digitális szolgáltatások I.

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1431  

 

A REHAU örül, hogy érdeklődsz társaságunk és termékeink iránt. Azt szeretnénk, hogy érezd jól magad a REHAU-val való kapcsolattartás során. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy számodra mindig egyszerűen használható és haszonnal bíró digitális megoldásokat is ajánljunk termékeink mellett.

Rehau digitális szolgáltatások a gyorsabb kivitelezésért.

Fűtésszerelő 2.0 címmel decemberben arról írtunk, hogy az épületgépészetben is szükséges a digitalizáció magasabb szintjére lépni. A REHAU kínálatában jelen lévő digitális szolgáltatások, termékmegoldások és innovatív technológiák egyre ismertebbek és népszerűbbek, térhódításuk folyamatos, hiszen a kivitelező hasznát szolgálják. Ezek közé tartozik a REHAU Rewards hűségprogram épületgépész kivitelezők számára és a REHAU@Home automatikus, egyszerű ajánlatadást biztosító internetes felület is.

 

REHAU REWARDS A KIVITELEZŐK TELJESÍTMÉNYÉNEK AZONNALI ELISMERÉSE
REHAU Rewards épületgépész kivitelezőknek szóló hűségprogram, pontgyűjtő rendszer formájában. A program keretén belül a részt vevő nagykereskedő partnereinknél történt REHAU vásárlások után pontokat gyűjthetsz, amelyeket egy online felületen vásárolhatsz le.

 

A rendszer használata egyszerű. A regisztrációt követően fel kell tölteni a programban részt vevő nagykereskedő által kiállított, REHAU termékeket tartalmazó számlát. A feltöltött számlák után a résztvevők meghatározott számú hűségpontot kapnak, és máris rendelhetnek a vonzó ajándékokból. A hűségpontokból műszaki cikkeket, szerszámokat, csúcsminőségű Engelbert-Strauss munkaruhákat és különböző érdekes és hasznos tárgyakat vásárolhatsz.

A program használatát egy rövid YouTube filmben is összefoglaltuk. Itt tudod megnézni:

A szintén rendelhető REHAU RAUTOOL toldóhüvelyes szerszámokkal olyan felhasználóbarát szerszámprogramot kínálunk, amellyel biztonságosan, gyorsan és megbízhatóan szerelhetsz 10-től 110-es méretig valamint számos neves szerszámgyártó cég termékei közül is választhatsz, amelyek minden kivitelező számára elengedhetetlenek.

 

A REHAU márkát partnereink leginkább a kiváló minőségű termékekkel azonosítják. Ezt a filozófiát követjük a REHAU Rewards keretén belül rendelhető napi használati tárgyak esetében is.
Regisztrálj a REHAU Rewards hűségprogramunkba és rendelj a hűségpontokért! 

 

Érj el dupla pontokat, lépj be Te is a kiemelt REHAU partnerek népes táborába! Hozd létre saját kivitelezői profilod, mint az a nagyszámú kivitelező, akik évek óta élvezik a REHAU Rewards program előnyeit!
Figyelem! A 2021 naptári év során történt vásárlásaid 2022. január 31-ig tudod feltölteni és a gyűjtött pontok március 31-ig használhatók fel. Ezt követően a 2021. évi pontok törlődnek.

 

A programban bármely Magyarországon bejegyzett épületgépészeti szakkivitelezéssel foglalkozó jogi személy részt vehet, amely a kampány ideje alatt a rewards.rehau.hu oldalon nyitott fiókkal rendelkezik. Minden egyes résztvevőt, aki fiókot nyitott, a programban részt vevőnek nyilvánítjuk, attól függetlenül, ha az illető személy a fiókját használja vagy sem.
A részvételi / lebonyolítási Szabályzat, valamint az Adatvédelmi információk ingyenesen rendelkezésre áll a hűségprogram teljes ideje alatt bárki számára a rewards.rehau.hu oldalon.

Regisztrálni szeretnél? Itt megteheted:

A megrendelők megfogalmazzák igényeiket és annak kielégítését várják, a kor tudományos technikai szintjének megfelelő legjobbat akarják. Az azonban kérdéses, hogy az átlagos műszaki ismeretekkel rendelkező építkező meg tudja-e fogalmazni igényeit az anyagi lehetőségeinek megfelelően a műszaki szakemberek számára?
Az épületgépész felelőssége, hogy milyen műszaki megoldást ajánl az építtető számára. A bekerülési költség szempontjából a REHAU több rendszermegoldást kínál felületfűtés, –hűtés és vízellátás, csatornázás területén. Átvéve az autós mintát, lakásokra is Classic, Smart és Premium felszereltségi kategóriákat alakítottunk ki, amelyeknél kiemelt szempont, hogy egészséges legyen a lakás a választott igényszinttől függetlenül.

 

HOL LEHETNEK A KATEGÓRIA HATÁROK? 
Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a műszaki tartalomra vonatkozóan?
A REHAU @Home használatával 5 perc alatt könnyen áttekinthető műszaki alternatívákat tudsz bemutatni a megrendelő számára bekerülési költséggel (anyag + díj) együtt. A három felszereltségi, de eltérő áru kategóriában közös, hogy mindegyik műszaki megoldás szakszerű.

Arról azonban tájékoztatni kell a megrendelőt, hogy anyagi lehetőségei és prioritási sorrendje figyelembevételével a választott műszaki tartalom esetén milyen előnyt élvez, és miben kell kompromisszumokat felvállalnia. A REHAU @Home egyben edukációs oldal is, így a megrendelő a veled való találkozás elött már előzetesen tájékozódhat, evvel megkönnyítve a veled való a szakmai egyeztetést és ártárgyalást.

Próbáld ki az ajánlatkészítést!

A REHAU @Home a jövő egyik intenzív, digitális együttműködési formája, amely automatikus, egyszerű ajánlatkérést és kivitelezői ajánlatadást biztosít.
Az árajánlat 5 perc alatt elkészíthető.

Hamarosan érkezik újabb hasznos fejlesztésekkel a REHAU @Home 2.0 verzió!

Ha Te is úgy látod, hogy hasznos számodra, regisztrálj és hozd létre saját szerelői profilod, ezáltal Te, és leendő megrendelőid is használni tudják a cégedre szabott épületgépészeti konfigurátort.
Fontos számunkra, hogy szakterületünk digitális szolgáltatásait és innovatív smart termékeit partnereink számára ismertté tegyük, támogassuk azok használatában, evvel segítve őket a digitalizáció magasabb szintjére lépni.

 

Szebellédi Tamás
üzletágvezető

REHAU Épületgépészeti üzletág

LOGO