Herz gömbcsapok csőszerelvényekhez

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1433  

 

Az osztrák HERZ Armaturen GmbH vállalat sok éve foglalkozik a legkülönbözőbb épületgépészeti és ipari alkalmazásokhoz való gömbcsapok gyártásával. A HERZ gömbcsapok a legkorszerűbb megmunkálógépeken, kimagasló precizitással és alapossággal készülnek Európa szívében a világ minden táján való értékesítés céljából.

Herz gömbcsapok

A csőszerelvényekhez tervezett HERZ gömbcsapok új generációját széles választék, kompakt felépítés és alacsony súly jellemzi. A gömbcsapok új kiviteleit számos ponton továbbfejlesztettük, így azok minősége még kiválóbb, továbbá még könnyebben és gyorsabban szerelhetők.

A HERZ gömbcsapok nem csak fűtési, hűtési és szaniter rendszerekhez használhatók, hanem helyi szabványoknak megfelelő ivóvizes rendszerekbe is beszerelhetők, amelyek speciális anyagok használatát és különleges felépítést követelnek meg. Termékeik ezzel a legszigorúbb európai szabványok követelményeit is teljesítik. Gömbcsapjaik mindenféle nem maró hatású közeghez használhatóak, például vízhez, olajhoz, kőolajhoz, fűtőolajhoz, sűrített levegőhöz stb.

Gömbcsapok teljes átfolyással
A HERZ gömbcsapok nem igénylik, hogy a keringetőszivattyúk nagy nyomást biztosítsanak, mivel a furatok maximális méretűek, így egyben teljes átfolyást is szavatolnak.

Műszaki adatok
• 
Méretek: DN8 – DN80
• Csatlakozó menet: ISO 228 / ISO 7 / 1
• Teljes átfolyás
• Üzemi nyomás: PN 25
• Üzemi hőmérséklet: 30 °C – 120 °C (víz: 0,5 °C - 110 °C, kivéve gőz)
 Közegek: víz, sűrített levegő, ásványi olaj, kőolaj és bármilyen nem maró hatású közeg

A HERZ természetesen nem egyfajta gömbcsapot gyárt. A lehetséges alkalmazások sokrétűségéhez alkalmazkodva és HERZ hagyományaihoz méltón a legkülönbözőbb modelleket és kiviteleket fejlesztették ki ügyfeleik számára. Legyen szó technikai gázokról, például nitrogénről vagy földgázról, hűtőközegről vagy vízről – a HERZ szinte bármilyen közeghez kínál a vonatkozó szabványoknak megfelelő és típusengedéllyel rendelkező termékeket.

 

Tekintse meg Herz termékeinket >>>

LOGO