Új szaniterek és bútorok, felhasználóbarát tulajdonságokkal, letisztult stílusba

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1504  

 

Bemutatjuk a RAVAK CLASSIC II termékcsaládot, amely a már jól ismert CLASSIC koncepció újragondolt változata. A kádak, mosdók és bútorok a design újításoknak köszönhetően nem csak stílusosabbak, de felhasználóbarátabbak is lettek! A szóban forgó produktumok tervezője, Kryštof Nosál, cseh designer elsősorban a termékdesignra összpontosít, alapvető szabálya pedig az egyszerű kivitelezés, amely egyedi ötletből születik! Mindezt tökéletesen szemléltetik az új életre kelt CLASSIC II termékek, melyeket letisztult vonalvezetés, hagyományos formavilág és visszafogott stílus jellemez, megfelelve ezzel a felhasználói elvárásoknak és nem utolsó sorban a napjainkban népszerű trendeknek! Szeretnél többet megtudni 2022-es újdonságainkról? Olvass tovább, legújabb blogposztunkban megosztunk veled mindent, amit tudni érdemes az idei évben megjelent CLASSIC II szaniterekről és bútorokról!

Ravak Classic II bútorok és szaniterek a hagyományos formavilág kedvelőinek.

RAVAK CLASSIC II KÁDAK
A hagyományos téglalap formavilág a régi, de a finom, kecses szegélyek, az oldalfalak nagyobb lejtése és a szokatlanul tágas belsőtér már újdonság! A RAVAK CLASSIC II kádak ötféle méretben – 120 / 140 / 150 / 160 / 170 x 70 cm – érhetőek el, ezáltal bármekkora fürdőszobába tökéletes passzolnak! Amíg a 120 centiméteres mini kád praktikus megoldást biztosít a legkisebb helyiségekbe, addig a 170 cm hosszú változat kényelmes fürdőtér kialakítását teszi lehetővé a tágas fürdőszobákban. Kádparavánnal kiegészítve pedig akár zuhanyzásra is alkalmasak lehetnek a szóban forgó kádak, válassz a CVS1, CVS2, VS2, VS3, VS5, PVS1, NVS1, BVS1, BVS2, AVDP3 termékek közül és nem kell aggódnod a kifröccsenő víz miatt!

 

RAVAK CLASSIC II MOSDÓK
Az új öntött műmárvány, szekrényre ültethető CLASSIC II mosdók nagy belsőtérrel rendelkeznek, amelyet széles tárolófelület ölel körül! A kényelmes használatot ígérő mosdók változatos méretekben elérhetőek, így a legtöbb fürdőszobában elhelyezhetőek. A megszokott 60, 70, 80 cm-es változatok mellett megtalálható a kínálatban kézmosó, amely tökéletes választás lehet WC helyiségekbe, de a több tagú családokra és a tágas fürdőszobákra is gondoltak a tervezők ugyanis dupla mosdó is színesíti a termékpalettát! 

 

RAVAK CLASSIC II BÚTOROK
Rendhagyó fogantyúk, praktikus belső tagolás és fehér/fehér és fehér/szürke színkombinációk – csupán néhány tulajdonság, amely az új CLASSIC II bútorokat jellemzi. A mosdó alatti szekrények, a tükrös mosdó feletti szekrény és a fali szekrény alkotta termékcsalád bőséges kínálata garantálja, hogy a fürdőszobai enteriőr egységes stílusban pompázzon! A bútorokat szemlélve olyan felhasználóbarát tulajdonságokat figyelhetünk meg, mint például a beépített tükörvilágítás vagy a “fiók a fiókban” kialakítás, amely a dupla mosdó alá helyezhető szekrény esetében a kis tárgyak tárolásához biztosít ötletes megoldást!

 

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod a számodra legideálisabb szanitereket és bútorokat! Amennyiben szeretnéd megnézni a kínálatunkban elérhető összes terméket, keresd fel weboldalunkat. Ha pedig további inspirációra vágysz fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve Youtube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!

 

 

 

Tovább Ravak Classic termékeinkre>>>

LOGO