Wilo ISAR BOOST5 – ha többet szeretne, mint egy hagyományos hidrofor rendszer

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1510  

 

A Wilo-ISAR BOOST5 kompakt nyomásfokozó berendezés, a háztartások prémium, frekvenciaváltóval ellátott komfort vízellátást segítő készüléke. Az állandó nyomásra szabályzásnak köszönhetően komfortos és kiegyensúlyozott víznyomást biztosít, kezelése könnyű, felhasználóbarát. Hidraulikus telepítése gyors és egyszerű, amelyhez minden szükséges alkatrész a dobozban megtalálható, azaz a szállítási terjedelem része.

 

 

Hatékonyan használható minden lakó- és kereskedelmi épületben, ahol az alacsony bejövő hálózati víznyomás miatt nyomásfokozásra van szükség, fontos a megbízható üzem és az állandó nyomás. A készülék megbízható és komfortos megoldást nyújt háztartási vízellátáshoz. Továbbá felhasználható öntözőrendszerek önfelszívó és normál szívású vízellátásához, akár ásott kútból vagy ciszternából.

 

A prémium nyomásfokozó berendezésekkel szemben elvárás, hogy alacsony zajszinttel végezze feladatát, ezért fokozottan hangszigetelt házat, illetve rezgéscsökkentő lábakat kapott – bátran ajánljuk a szivattyút, akár beltéri elhelyezésre is, amit szintén elősegít kicsi, kompakt mérete. A „Ready to Plug” azaz „csatlakoztatásra kész” üzemmódnak köszönhetően a felhasználónak nincs szüksége bonyolult beüzemelési műveletekre, vagy optimális beállítások után kutatva menüsorokban való bolyongásra, csak a villásdugót kell bedugni a konnektorba, beállítani a kívánt víznyomást az egyértelmű és felhasználóbarát LCD kijelzőn, és a szivattyú végzi is feladatát.

 

 

További előnye a beépített frekvenciaváltó, mely a szivattyú teljesítményét a mindenkori vízigényhez igazítja, komfortos, állandó nyomású vízellátást és finom szivattyúindítást biztosít. A folyamatos szabályzásnak köszönhetően az ISAR-BOOST5 villamosenergia felhasználása igen kedvező. A piacon egyedülálló módon a végfelhasználónak lehetősége van kiválasztani, hogy a nyomásfokozást önfelszívó üzemben, vagy normál szívású üzemben kívánja használni.

 

 

A nagy teljesítményű motornak köszönhetően a szivattyú maximális nyomása 5,5 bar, továbbá nagy mennyiségű vizet (maximum 7 m3/h) képes szállítani. A készülék biztonságos és automatikus üzemelését az áramlás-ill. nyomáskapcsoló, beépített visszacsapó szelep, valamint a 1,5 literes beépített tágulási tartály biztosítja.

 

Szivattyúinkra 2 év teljeskörű jótállást biztosítunk, országos lefedettségű szervizhálózattal.

 

 

További termékeinkről érdeklődjön a lenti elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet a Facebookon.

Wilo Magyarország Kft.

wilo.hu@wilo.com

www.wilo.hu

 

Webáruházunk ajánlata

 

WILO Isar BOOST5 nyomásfokozó szivattyú

 

LOGO