Wilo nyomásfokozók kertes házakba

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1511  

 

Megfelelő víznyomás családi- és társasházakba, komfortos és energiatakarékos vízellátás, hatékony öntözés Wilo termékekkel.

Wilo nyomásfokozó szivattyúk.

Válasszon a Wilo nyomásfokozó szivattyúi közül!

 

 

Wilo-Isar BOOST5 nyomásfokozó 

A Wilo-Isar BOOST5 kompakt nyomásfokozó berendezés, a háztartások prémium, frekvenciaváltóval ellátott komfort vízellátást segítő készüléke.

Az állandó nyomásra szabályzásnak köszönhetően komfortos és kiegyensúlyozott víznyomást biztosít, kezelése könnyű, felhasználóbarát.

A hatékony hidraulikának és a zajvédő burkolatoknak köszönhetően a rendszer finoman, csendesen működik.

A modern, kompakt kivitel révén tökéletesen illeszkedik a lakókörnyezetbe.

A hatékony hidraulika és az igény szerinti rendelkezésre állás mindemellett energia- és költséghatékonnyá is teszi a rendszer működését.

A számos integrált védelmi funkció biztonságos üzemet garantál.

A kiváló minőségű műanyagból gyártott szivattyúegység hosszú élettartamot biztosít

Hidraulikus telepítése gyors és egyszerű, amelyhez minden szükséges alkatrész a dobozban megtalálható, azaz a szállítási terjedelem része.

Hatékonyan használható minden lakó- és kereskedelmi épületben, ahol az alacsony bejövő hálózati víznyomás miatt nyomásfokozásra van szükség, fontos a megbízható üzem és az állandó nyomás. Továbbá felhasználható öntözőrendszerek önfelszívó és normál szívású vízellátásához, akár ásott kútból vagy ciszternából.

Megoldásunk az optimális víznyomás érdekében. Mindig és mindenütt.

 

 

 

Wilo-Actun SPU4 kútbúvár szivattyú

A Wilo-Actun SPU4 egy merülőmotoros kútbúvár szivattyú, többfokozatú köpenyes kialakítással, 20 m/30 m villamos kábellel.

Függőlegesen vagy vízszintesen telepíthető, segítségével fúrt kutakból, esővíz tárolókból szivattyúzható a víz, házi vízellátásra, nyomásfokozásra, vagy kerti öntözésre.

Fúrt kút esetén a kút átmérőt ellenőrizni kell, hogy a szivattyú beleférjen, illetve mélyebb kút esetén leengedés, telepítés közben ne akadjon meg. Esővíz tároló, ciszterna esetén a szivattyút célszerű vízszintesen telepíteni, ebben az esetben a szivattyú rögzítése mindképp tartóbakok és hűtőköpenycső alkalmazásával történik – javasoljuk a gyári tartozékok használatát.

Szivattyúzásra, házi vízellátásra, nyomásfokozásra, kerti öntözésre - 4 funkció, egy készülék

 

 

 

Wilo-Jet WJ önfelszívó szivattyú

A Wilo-Jet WJ többfokozatú önfelszívó centrifugálszivattyú rozsdamentes acél anyagminőségből kialakítva. Kompakt mérete és kis súlya könnyű szerelést biztosít, 2 m villamos kábellel szerelve. A villásdugó csatlakozás felhasználóbarát, indítása nem igényel villamos szakembert. 

Javasoljuk nyomásfokozásra fúrt vagy ásott kútból, ahol a vízmélység nem nagyobb, mint 8 m, illetve esővíz tárolókból való szivattyúzásra. Elsősorban házi vízellátásra alkalmas, de kisebb öntöző rendszerek víz- és nyomásigényét is képes ellátni.

Kültéri nyomásfokozás Wilo módra.

 

 

 

Wilo HiControl 1 és HiControl 1-EK szivattyú vezérlés automatikus be-/kikapcsolási üzemre

Elektronikus vezérlési és szabályozási tartozék, háztartási szivattyúk nyomás kapcsolásra történő automatikus üzemét biztosítja.

A Wilo HiControl 1 sorozat tisztavíz-szivattyúkhoz kerül alkalmazásra az automatikus üzem megvalósításához. A Wilo HiControl 1 védi a szivattyút az alacsony térfogatáramú üzemtől.

A térfogatáram-érzékelőnek és a nyomásérzékelőnek köszönhetően a Wilo HiControl 1 két érték, a bekapcsolási nyomás és a kikapcsolási térfogatáram között automatizálja a szivattyút. Ha a hálózati nyomás kisebb mint a bekapcsolási nyomás, a Wilo HiControl 1 elindítja a szivattyút. A szivattyú addig működik, amíg a térfogatáram nem esik a kikapcsolási térfogatáram értéke alá.

A Wilo HiControl 1 felszerelhető felszíni szivattyúra vagy merülőmotoros szivattyúra, a háztartások automatikus vízellátása érdekében.

A Wilo HiControl 1-EK kivitel 1,5 m hosszú elektromos kábellel és beépített dugaszolóaljzattal rendelkezik, alkalmazásával lerövidül a villamos telepítési időtartam a szivattyúra és a hálózatra történő közvetlen bekötés révén, villamos szerelést nem igényel.

Automatizálja szivattyúját a mindenkori kényelem érdekében.

 

 

LOGO