Intelligens falsík alatti megoldások

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1516  

 

A falsík alatti Hansgrohe Shower Select termosztátok és csaptelepek még több funkciót kínálnak gombnyomásra.

HansGrohe Shower Select termosztátok és csaptelepek

A zuhanyzóba épített falsík alatti megoldásoknak számos előnye van: a csövek és szerelvények rejtve maradnak a falban, nagyobb mozgásteret biztosítva zuhanyozáskor. A falra szerelt színkészlet megjelenése letisztult, és sokkal könnyebben tisztítható, mint a falsíkon kívüli armatúrák.

A fürdőszobák szakértőjének, a Hansgrohe-nak zuhanymegoldásai a Select kezeléstechnológiának köszönhetően több funkcióval, változatosabb dizájnnal és gombnyomásra történő kényelmes működtetéssel gazdagítják a falsík alatti termékek világát. A technológia egy újfajta elzárószelepen alapul, ami lehetővé teszi, hogy a vizet ne a fogantyú elfordításával, hanem egy egyszerű gombnyomással szabályozzuk. Így zuhanyozáskor a víz kényelmesen gombnyomásra kinyitható és elzárható, ill. a kívánt vízsugár beállítható.

Innovatív falsík alatti megoldások iBox Universallal
Az új falsík alatti Select megoldások kifejlesztésénél elsődleges szempont volt, hogy az épületgépészeti szakemberek munkáját megkönnyítse
Mind a ShowerSelect termosztátok új verziója, mind az új ShowerSelect csaptelepek kompatibilisek az iBox universallal, ami nagymértékben megkönnyíti a beszerelést. Ez a szerelők körében régóta kedvelt süllyesztett szerelési egység az alapja az új helytakarékos ShowerSelect zuhanymegoldásoknak is: a beépített zuhanytartóval és csőcsatlakozóval rendelkező modellnek éppúgy, mint az S-dizájnnal rendelkező kerek rozettás változatoknak. A világos megjelöléseknek köszönhetően komplex zuhanyrendszerek esetén is egyértelműen kivehetőek a különböző zuhanyfunkciók, ami a zuhany használójának megkönnyíti a kezelést.
Olyan fürdőszobák felújításánál, amelyek már eleve rendelkeznek beépített iBox alaptesttel, kiváló lehetőségnek mutatkoznak az új színkészletek.

Kifinomult kombináció
Az új ShowerSelect termosztát kialakítása rendkívül ötletes, beépített fixfit csatlakozóval és zuhanytartóval is rendelkezik. A zuhanycső és a kézizuhany a felhasználó igényeihez ill. a fürdőszoba stílusához igazodva egyedileg kiválasztható, és könnyedén beszerelhető: egy igazán okos megoldás a zuhanyzóba. A termosztát időtlen architektúrájú formájával a modern fürdőszobák tökéletes kiegészítője, amely a legtöbb kézi- és fejzuhannyal kombinálható.

A fürdőszoba falsík alatti megoldásainak harmonikus összeállításához a négyszögletes rozettával rendelkező termosztátok mellett az új, kerek dizájnú ShowerSelect S termosztátok még nagyobb választékot kínálnak. Ezek a termékek a kerek kézi- és fejzuhanyokkal alkotnak ideális kombinációt.

ShowerSelect csaptelep változatban is
Azok a felhasználók, akik nem termosztátos megoldásban gondolkoznak, választhatják az új ShowerSelect csaptelepeket fürdőszobájukba.
Ezek a termékek is két különböző változatban, szögletes és kerek rozettával kaphatók. Használatuk elsősorban olyan esetekben ajánlott, ahol a vízvezetékekben állandó víznyomás uralkodik, mivel az egyenletes vízhőmérséklet csak így biztosított.

Az intuitív kezelési filozófia valamennyi ShowerSelect termék védjegye: hogy a szimbólumok könnyen felismerhetőek legyenek, a Select gombok és a feltűnő hőmérséklet megjelöléssel rendelkező gyűrű is matt szatén króm színű lett. A keskeny és lapos fogantyú lehetővé teszi, hogy a kívánt vízhőmérséklet szappanos kézzel is pontosan beállítható legyen, ami a termosztáttechnológia esetén változó víznyomás mellett is állandó.

Időseknél, gyermekeknél ill. testi fogyatékossággal rendelkező személyeknél különösen lényeges az ergonómikus és intuitív kezelhetőség, valamint a szimbólumok könnyen olvasható megjelölése. A Select gombok felszerelése úgy is történhet, hogy zárt állapotban kicsit kiemelkedjenek, így tapintással is érzékelhetővé válnak. Ezekkel a tulajdonságokkal a ShowerSelect falsík alatti megoldások kiválóan alkalmasak akadálymentes fürdőszobákba vagy akár nyilvános zuhanyzókba is.

 

Webáruházunk ajánlata

 

HANSGROHE ShowerSelect termosztát

 

LOGO