GROHE Red® - forró víz, egyetlen gombnyomásra

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1519  

 

Álljunk meg egy pillanatra, és számoljuk össze, hányszor van szükségünk forrásban lévő vízre a konyhában. Ha kedvünk szottyan egy finom csésze teához, amikor azon nyomban paradicsomos tésztára vágyunk, vagy a baba éhesen sír, de a cumisüvege még nincs sterilizálva. És így tovább...

Instant forróvíz közvetlenül a csaptelepből.

A GROHE Red® rendszerrel azonnal 100 °C-os vizet engedhet közvetlenül a csapból, minden várakozás nélkül, egyszerűen, gazdaságosan és felelős energiafelhasználással. Amennyiben azt szeretné, hogy konyhai csaptelepe több legyen, mint meleg és hideg vizes csap, akkor válassza a GROHE Red® rendszert. 

A Kollekcióban két különböző méretű csaptelep található:
• GROHE Red® Duo szerelvény: kevert meleg és hideg vízhez, valamint forrásban lévő vízhez. Két kifolyócső kialakítással
  és különböző színválasztékokban kapható.
• GROHE Red® Mono szerelvény: forrásban lévő vízhez, várakozás nélkül. Két kifolyócső kialakítással és különböző
  színválasztékokban kapható.

A nagyobb Duo modell a szokásos konyhai csaptelepet váltja ki, segítségével forrásban lévő vizet engedhet a szokásos kevert víz mellett.

 

Illetve 2 különböző méretű bojler: 
• GROHE Red® 4 literes bojler: 34 x 20 x 24 cm-es méretével a legkisebb kivitel – akár 3 liternyi forrásban lévő vízhez.
• GROHE Red® 8 literes bojler: integrált keveréssel ez a bojler olyan konyhákban használható, amelyekben csak hideg
  vizes csatlakozás található - a bojler akár hat liternyi forrásban lévő vizet vagy 15 liternyi 50 °C-os vizet biztosít.

 

GROHE Red® biztonsági funkciók

GROHE CoolTouch® technológia
A GROHE CoolTouch® technológia olyan hatékonyan szigeteli a csaptelepet, hogy azt minden kockázat nélkül meg lehet érinteni. Még azok az apró ujjacskák is megérinthetik, melyek hébe-hóba olyan dolgokhoz nyúlnak, melyekhez nem volna szabad. 

GROHE ChildLock gyerekzár
A ChildLock gyerekzár nem szünteti meg a 100 °C-os vízzel való forrázás veszélyét, de gyakorlatilag lehetetlenné teszi azt: a forrásban lévő víz megengedéséhez a működtető kart először ki kell húzni, majd balra kell fordítani. A szerelvény gyermekbarát kialakítását független szervezet vizsgálta be és tanúsította.

GROHE Red® vízrendszerek
A pusztán egy szerelvényből és egy bojlerből álló GROHE Red® kevés helyen és kompakt módon, bármely standard mosogató alá elhelyezhető.

LOGO