Megbízható vízellátás bárhol, bármikor

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1522  

 

Érjen el magasabb komfortszintet a Grundfos nyomásfokozó szivattyúival. Ismerje meg a tökéletes megoldást az alkalmazásához

Grundfos nyomásfokozó szivattyú.

A nyomásfokozó szivattyú kiválasztása és méretezése nehéz, időigényes és bonyolult telepítést igényel.
Az alkatrészek helytelen kiválasztása és méretezése hosszabb telepítési időt és nem megfelelő telepítést eredményezhet, ami nem képes kielégíteni a nyomásfokozó rendszer igényeit.

A háztartási nyomásfokozó rendszer tervezésében és felépítésében sok különböző elem létezik. Bár nyilvánvalónak tűnik, bizonyos helyzetekben, egyes nyomásfokozó szivattyúk jobban működnek, mint mások.
Nehéz megállapítani, hogy melyik szivattyú felel meg leginkább a rendszer igényeinek, és mely alkotóelemekre van szükség egy optimális méretű rendszer felépítéséhez. A szivattyú, a tartály vagy a nyomásszabályozó hibás kiválasztása akár 4 órányi időveszteséget okozhat a megfelelő alkatrészek újbóli beszerzésében.

Időigényes és összetett telepítés
A hagyományos nyomásfokozó rendszerek összetettek lehetnek. Számos különböző alkatrészből állnak, köztük tágulási tartályok, szivattyúk, szelepek és szabályozó rendszerek. Mindezeket az elemeket egy rendszerbe kell építeni. A megnövekedett komplexitás hosszabb telepítési időt és a rossz alkatrészek beszerzésének nagyobb kockázatát jelenti. Az alkatrészek vagy a csövek újratelepítésének ideje akár 2 órával is megnövelheti a beépítési időt, és további költségeket jelenthet az ügyfél számára, ami elégedetlenséget és időveszteséget eredményez.

Korlátozott telepítési hely
A korlátozott hely a leggyakoribb probléma a nyomásfokozó szivattyú rendszer telepítésekor. A legtöbb esetben ez azt jelenti, hogy ki kell bővíteni a rendszert egyéb helyek felhasználásával vagy megpróbálhatjuk a meglévő telepítéshez is illeszteni, ami időigényes, összetett és boldogtalan ügyfeleket eredményezhet. Az olyan nyomásfokozó rendszer telepítése, amely nem felel meg a kijelölt telepítési helynek, a telepítési időt akár 2 órával is megnövelheti, és a szükséges kiegészítő vízvezetékek és szerelvények miatt extra költségeket okozhat.

Kompakt megoldás
A Grundfos SCALA nyomásfokozók kompakt rendszerek, amelyek minden alkatrészt egy dobozba integrálnak. Ez a kompakt megoldás gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé, így időt spórolhat más munkákra. Többcélú megoldásként, minden alkalmazáshoz készülnek, és ideálisak beltéri és kültéri telepítésre, így a kiválasztás és méretezés kevésbé bonyolult, mint a hagyományos nyomásfokozó rendszereknél.

Gyors és egyszerű telepítés
Teljesen integrált és kompakt rendszerként, szivattyúink 3 egyszerű lépésben telepíthetők:
1. Csatlakoztassa a csöveket:
    Az állítható bemeneti és kimeneti csatlakozások lehetővé teszik a +/- 5 °-os könnyű mozgatást a gyors telepítés

    érdekében.
2. Töltse fel a szivattyút: A nagy töltődugó lehetővé teszi a víz gyors és egyszerű feltöltését. A szivattyút legalább 1,7 liter
    vízzel kell feltölteni.
3. Dugja be a szivattyút a konnektorba, és a szivattyú aktiválódik.
    
Alapértelmezésben a SCALA2 3 bar víznyomást biztosít, függetlenül a bejövő nyomástól és a nyitott csapok számától.
    Az üzembe helyezési idő így lerövidül.
    A SCALA1 gyors és egyszerű üzembe helyezéséhez konfigurálja a szivattyút a szivattyú kezelőpaneljével. Ahhoz, hogy a
    lehető legtöbbet hozza ki a szivattyúból, használja a Grundfos GO REMOTE alkalmazást és kövesse az online
    konfigurációt.

Töltse le a gyors kiválasztási útmutatónkat: grundfos.hu

 

 

 

 

 

 

 

Webáruházunk ajánlata

 

GRUNDFOS Scala2 nyomásfokozó szivattyú

 

LOGO