Rautitan - az univerzális ivóvízvezeték- és fűtési csőrendszer

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1529  

 

A RAUTITAN univerzális csőrendszerekből csak Magyarországon 3 millió feletti a beépített csőfolyóméter. A haszoncső önállóan is nyomásálló, élettartama több mint 50 év, amelyre akár 10 év a garancia a tanúsítvánnyal rendelkező szerelőtől. A RAUTITAN toldóhüvelyes kötéstechnikáját több mint 50 országban használják és napjainkig meghaladta a 900 milliót az elkészített toldóhüvelyes csőkötés.

Rehau Rautitan ivóvízvezeték- és fűtési csőrendszer

Átfogó és sokoldalú rendszerként a RAUTITAN csőrendszer 2000-ben jelent meg a magyar piacon és bizonyította, hogy a legjobb választás a korszerű szerelőbarát kivitelezésekhez.
Ivóvízvezeték-szerelés esetében a RAUTITAN világszerte meggyőző jellemzői a kifogástalan higiénia, tartós megbízhatóság és az egyszerű szerelés. A fűtőtestbekötés estében mindegy, hogy a padlóból, falból vagy falszegélyből történik. Az egyedi RAUTITAN fűtőtest-bekötési változatok mindig megfelelő megoldást kínálnak, egyben rugalmas szerelést biztosítanak.

A RAUTITAN csövek a fentieken túl kielégítik a megváltozott kivitelezési szokások igényeit, a fenntarthatóság, az ökológia szempontjait és a magas épületkomfort követelményeket.

Az épületen belüli RAUTITAN rendszerek alapeleme a magas műszaki tartalmú térhálósított polietilén, PE-X anyagú RAUTITAN flex és stabil csővezeték rendszer, amelyek sima belső felülete megakadályozza a lerakódások kialakulását.

 

Minden csőrendszer kritikus eleme a kötéstechnika. A RAUTITAN RX+ ólommentes idomokkal a toldóhüvelyes kötéstechnika maximális biztonságot nyújt, ráadásul O-gyűrűk és kiegészítő tömítések nélkül.
Higiénia szempontjából a legkorszerűbb szerelési megoldás a felfűzött és a körvezeték hálózatkialakítás, így rendszerelem a holtérmentes átmenő falikorong is.
A RAUTITAN flex cső optimális rugalmasságot biztosít a szerelés során. Mérettartomány: 16, 20, 25, 32, 40, 50 és 60.
A RAUTITAN stabil, a robusztus kivitelű, ötrétegű csőre megbízhatóan számíthatsz, amennyiben alaktartó csőre van szükség. Mérettartomány: 16, 20, 25, 32 és 40 és már 50 és 63 méretben is.

 

A 22 éves Rautitan sikertörténet újabb csőméretekkel gazdagodott!
A piaci igényeknek eleget téve bevezetésre került a RAUTITAN stabil 50 és 63 (SDR 11) méretben. Anyaga: PE-X/Al/PE. A menetes és menet nélküli idomok anyaga is ólommentes vörösöntvény, megnevezése RAUTITAN RX+ stabil. Toldóhüvely anyaga továbbra is PVDF, megnevezése RAUTITAN PX stabil, amely csak az új RAUTITAN stabil 50 és 63 méretű csövekhez használható.

A szereléséhez a RAUTOOL A5 vagy a RAUTOOL Xpand big gép szükséges, amelyekhez új szerszám kiegészítőket kell rendelni - villásfej, QC tágítófej, csővágó olló.
Fontos! Az új rendszerelemek nem kompatibilisek a RAUTITAN flex 50 és 63 csövekkel.

 

A RAUTITAN fejlesztéseinek célja, előny számodra!
Vékonyabb hőszigetelés vastagság, de változatlan hatékonyság
biztosított a kisebb hővezetőképességű, WLS 035 előre szigetelt 16, 20 és 25 méretű higiénikus RAUTITAN stabil és RAUTITAN flex csövekkel.

A RAUTITAN szaniterbox egyszerű szerelést tesz lehetővé, a vizes berendezési tárgyak csatlakoztatásának előszerelt eleme. Tartalmazza a víz- és csatornacsatlakozó elemeket PUR-hab hőszigetelésbe ágyazva. Így egy cikkszám alatt rendelhető a szükséges falikorong, csatlakozóvezeték, falikorongtartó, szennyvízcsatlakozás. A kivitelezés során akár 70% munkaidő-ráfordítás csökkenés érhető el az építkezésen.

 

A RAUTOOL szerszámok legújabb generációs, nagy teljesítményű akkumulátorokkal felszereltek, amelyek a moduláris szerszámkoncepciónak köszönhetően minden igényt kielégítenek, egyben hosszú használati időt biztosítanak rövid töltési idő mellett.

A RAUTITAN QC1 a legújabb szerszámfejlesztés a csőtágítást teszi egyszerűbbé. A QC 1 flex és stabil 16–32 tágítófejek, természetesen Quick Change® szabadalmaztatott gyorscsatlakozóval a csőtágítás(SDR 7,4) egy lépésben elvégezhető, ezzel is rövidítheted a szerelésidőt.

Tudtad a RAUTITAN csövekről?

• alacsony hőmérsékleten, -10 °C-ig szerelhető
• a kötés azonnal nyomás- és hőmérsékletálló
• a csőben nem keletkeznek lerakódások
• a kötéstechnika igazoltan holttérmentes
• a haszoncső önállóan is nyomásálló
• több mint 50 év élettartam
• akár 10 év REHAU garancia

Haladj velünk, érj az elsők között célba!
Regisztrálj és töltsd fel számláid a REWARDS hűségprogramba, ahol a REHAU szerszámok kedvező pontértéken érhetők el!

REWARDS regisztráció:

https://rewards.rehau.hu

 

 

 

 

 

Szebellédi Tamás
üzletágvezető
REHAU Épületgépészeti üzletág

 

 

 

Tovább a Rautitan termékekre >>>

LOGO