Megújult a legnépszerűbb Grohe termékcsalád

  • VÍZELLÁTÁS,

  • #1532

Az új GROHE Eurosmart magasított csaptelepe nagyobb kényelmet és letisztultabb, markánsabb vonalvezetést nyújt, a modern terek tökéletes stíluselemeként. Csaptelepeink széles választéka minden otthoni és nyilvános helyiségbe megfelelő megoldást kínál, többek között praktikus, kihúzható kifolyócsöves csapokat és az első kombinált hibrid érintésmentes/ manuális keverőcsapunkat.

Megújult Grohe Eurosmart termékcsalád

Érintésmentes kényelem, vagy kézi vezérlés
Az Eurosmart kombinált hibrid modellek a kényelem és a fenntarthatóság szempontjából további előnyöket kínálnak. A manuális és az érintésmentes csaptelep előnyeit ötvözik magukban. Használója eldöntheti, hogy a kézi működtetésű karral, vagy az érintésmentes technológiával szeretné szabályozni úgy, hogy a beépített érzékelővel indítja el a vízsugarat.

 

 

Eurosmart pull-out - érjen el mindenhová
A GROHE Eurosmart kihúzható szórófeje soha nem látott rugalmasságot hoz a fürdőszobai csaptelepek használatába. Ez az innovatív funkció kiválóan alkalmas a mosdókagyló öblítésére, hajmosáshoz és más feladatokhoz, mivel nagyobb teret biztosít a mosdókagyló körül. A GROHE Magnetic Docking megoldás garantálja a szórófej könnyű visszahúzását és a kiinduló helyzetbe történő visszaállítását.

 

 

Eurosmart safetystop - amikor fontos a biztonság
Az Eurosmart SafetyStop technológia hatékony termosztátos védelmet biztosít: a csapból folyó víz nem lehet melegebb egy előre beállítható értéknél. A technológia nyomásingadozás esetén is állandó vízhőmérsékletet biztosít. Az Eurosmart Safety-Stop optimális védelmet nyújt, különösen gyermekek, idősek vagy mozgáskorlátozottak számára fenntartott létesítményekben.

 

 


 

 

LOGO