Időtálló szaniter helyiségek. A Schell-től

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1554  

 

Nyilvános helyiségekbe: iskolákba, óvodákba, sportlétesítményekbe, irodaházakba és kulturális központokba.

Schell szaniterszerelvények nyilvános helyiségekbe!

A SCHELL, mint a szaniteripar megbízható partnere, több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a praktikus szaniter- és fűtésszerelvények tervezése illetve gyártása területén. A kiváló minőségű alapanyagok és az automatizált gyártási folyamatok szolgálnak a » Made by SCHELL in Germany « minőségi szerelvények alapjául.

A nyilvános helyiségekben, mint például az iskolákban, óvodákban, vagy akár a sportlétesítményekben, irodaházakban és kulturális központokban gyakran találkozunk régi, gazdaságtalan vagy részben működésképtelen szaniterszerelvényekkel.

 

Higiénia
Az ilyen szerelvények működtetése már csak higiéniai szempontból is meggondolandó, mivel különösen a régi épületekben magasabb a légionárius baktériumok felbukkanásának és a pangó víz által okozott veszélyeknek a kockázata. Ezek a szerelvények, melyek esetenként már több évtizede használatban vannak és már rég nem felelnek meg a modern szaniterhelyiségek felszereléseivel szemben támasztott követelményeknek – így nem csoda, hogy a helyiségek használói gyakran nem érzik jól magukat. A SCHELL szaniterszerelvények a DVGW W551 munkalapjának és a német ivóvízről szóló rendeltnek megfelelően természetesen teljesítik a magas higiéniai követelményeket. Ebből kifolyólag olyan funkciókkal is rendelkeznek, melyek megfelelnek a modern épülettervezés feltételeinek is.

 

Víztakarékosság
Mint az épületgépészeti szerelvények egyik vezető gyártója, a SCHELL modern szaniterszerelvényeket kínál a mosdókhoz, zuhanyokhoz, WC-khez és vizeldékhez. Így a vízfogyasztás, felhasználási területtől függően, akár 40%-kal is csökkenthető a régi, elavult szerelvényekkel szemben. A fejlett szaniterszerelvények felhasználási területeire vonatkozó példákat a következő oldalakon találja meg. A minőség, mely számít. A SCHELL-től.

 

eSCHELL
A modern szerelvények mellett az eSCHELL SWS innovatív vízmenedzsment rendszerét kínáljuk Önnek. Ennek köszönhetően a nyilvános szaniterhelyiségekben található szerelvények rádión vagy kábelen keresztül központilag összekapcsolhatóak és vezérelhetőek – a legmagasabb higiénia, a víztakarékosság hatékonysága és a kiváló üzemeltetés elérése érdekében.

 

Tovább Schell közületi termékeinkre >>>

LOGO