Új Bosch Professional akkus fúrócsavarozó FlexiClick rendszerrel

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1560  

 

A GSR 12V-35 FC a kategóriájának legrövidebb akkumulátoros fúrócsavarozója. A szénkefe nélküli motornak köszönhetően a Bosch FlexiClick 12 V-os rendszere most minden eddiginél nagyobb teljesítményű. Az új GSR 12V-35 FC Professional akkumulátoros fúrócsavarozó hatékonyabb, tartósabb és szinte teljesen karbantartásmentes.

A legrövidebb akkumulátoros fúrócsavarozó a piacon - Bosch GSR 12V-35 FC.

A GSR 12V-35 FC Professional fordulatszáma elérheti a percenkénti 1750-et, így 35 százalékkal gyorsabb, mint az előző modell. A munka gyorsaságának biztosítása érdekében a fúrócsavarozó a kemény csavarozási feladatokhoz nagy, 35 newtonméteres, míg a lágy csavarozási alkalmazásokhoz 20 newtonméteres nyomatékkal rendelkezik.
A fúrási átmérő fában 32 milliméter, mely az előd modellhez képest 70 százalékkal nagyobb, a maximális csavarátmérő pedig 8 milliméter lett, melyeknek köszönhetően a GSR 12V-35 FC még szélesebb felhasználási körben alkalmazható.

Az új GSR 12V-35 FC Professional hossza 17 milliméterrel rövidebb az előző modellnél, és a négy adapterével – egy bitrögzítővel ellátott bittartó, valamint egy fúrótokmány, egy off-set és egy sarokadapter – ez a legsokoldalúbb és legkompaktabb rendszer a piacon. A négy adapter összesen nyolc lehetséges konfigurációt tesz lehetővé.

A Bosch az egyetlen gyártó, amelynek sarokadaptere a másik három adapter bármelyikével kombinálható. A rendszer abban is egyedülálló, hogy az eltolási és a sarokadapterek közvetlenül a szerszámon állíthatóak be: a tizenhatféle munkapozíció anélkül változtatható, hogy a FlexiClick adaptert le kellene venni a gépről.
Az asztalosok, a bútorkészítők- és beszerelők vagy a rendezvény építők ezzel időt takaríthatnak meg, és még könnyebben dolgozhatnak a nehezen hozzáférhető helyeken.

A FlexiClick 5 az 1-ben 12 V rendszer áttekintése
A mindössze 115 milliméteres hosszával a GSR 12V-35 FC Professional a kategóriájának legrövidebb akkumulátoros fúrócsavarozója, ez teszi ideális eszközzé a nehezen hozzáférhető helyeken történő munkavégzéshez. A szerszám mágneses bittartóval rendelkezik.

Az adapterek csatlakoztatása a fúrócsavarozóhoz
Egyszerűen helyezze a kívánt adaptert a FlexiClick-csatlakozóra, és fordítsa el a rögzítőgyűrűt az óramutató járásával megegyező irányba. Egy kattanás és egy ellenőrző kijelző az adapteren megerősíti, hogy a két alkatrész megbízhatóan csatlakozik egymáshoz.

A bittartó-, a fúrótokmány-, az excenter- és a sarokadapter kipróbált és bevált kiegészítők, melyek számos előnyöket kínálnak:
• A GFA 12-X Professional bittartó hatszögletű rögzítéssel és bitrögzítéssel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a bitek véletlenül se lazuljanak ki. A GSR 12V-35 FC Professional a bittartóval együtt csak 144 milliméter hosszú, így ezzel még mindig a legrövidebb modell a piacon.

• A GFA 12-B Professional fúrótokmány-adapter automatikus reteszeléssel rendelkezik, és 1-10 milliméter közötti fúrószárakhoz használható.
A fúrótokmány-adapterrel együtt az akkumulátoros fúrócsavarozó mindössze 162 milliméter hosszú, és lehetővé teszi a szűk helyeken történő fúrást.

• A GFA 12-E Professional excenter adapter lehetővé teszi a precíz csavarozást az élek közelében – mindössze 12 milliméterre van a peremtől. Tizenhat munkapozíció állítható be anélkül, hogy a FlexiClick tartozékot le kellene venni az akkus fúrócsavarozóról.

• A GFA 12-W Professional sarokadapter mindössze 61 milliméter hosszú, így ez a legrövidebb sarokadapter a kategóriájában.​, ezért adapterek nélkül is használható, valamint övcsatt és puha markolat biztosítja a kényelmes munkavégzést.

LOGO