Ha eljött az öntözés ideje

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1569  

 

Megbízható kerti öntözés SCALA1 nyomásfokozó berendezéssel.

Grundfos Scala1 nyomásfokozó szivattyú.

Itt az ideje a kertek helyes locsolásának! Akár esővizet vagy kútvizet, akár esővíztartályt vagy ciszternát használ, automatikus vízellátó rendszerrel vízmennyiséget, időt és pénzt takaríthat meg.

Mi a helyes vízellátás és nyomásfokozás lényege? Megfelelő típusú szivattyúrendszerek kellenek! - A Grundfos SCALA1 nyomásfokozó szivattyú professzionális megoldást kínál a kertek öntözéséhez, locsolásához. Ezzel az önfelszívó szivattyúval a kert öntözése teljesen automatikus a beállított nyomás és locsolási időbeosztás függvényében, vízforrástól függetlenül.
A beépített Bluetooth kommunikáció révén teljes mértékben irányíthatja a szivattyút egy alkalmazás segítségével.
A SCALA1 nyomásfokozó szivattyú egy jobb alternatívát kínál a bevett otthoni vízrendszerekhez.

 

Gyors telepítés
Az 5°-ban elfordítható homlokoldali R1 csatlakozóknak köszönhetően a SCALA1 beszerelése egyszerű, speciális szerszámhasználat nélkül felszerelhető. A szivattyú kompakt, helyigénye kicsi.
Az otthoni öntözés néhány megszokott mozdulattal megoldható.
Távvezérlés GO Remote aplikáció segítségével
A szivattyú beállítását a mobil készüléken keresztül, a Grundfos GO Remote alkalmazás segítségével elvégezheti. A funkció lehetővé teszi az egyéni beállításokat, az üzemidő meghatározását és a fogyasztás jobb áttekinthetőségét.
Kompakt felépítés
A SCALA1 teljesen korrózióálló kivitelű és IPX4D kültéri védelmi osztálynak megfelelő minősítést kapott. Így akár kültéri környezetben is használható és az enyhén vastartalmú kútvíz sem okoz gondot a berendezés számára.
Nagyobb teljesítmény - egyszerű ikerszivattyús működés
Ikerszivattyús berendezésként is alkalmazható, mégpedig két SCALA1 szivattyú és kiegészítők (egy alaplap, csapok) segítségével. A beépített ikerszivattyús vezérlés lehetővé teszi két szivattyú csatlakoztatását közös szivattyú vezérléssel akár üzemi/segéd, vagy üzemi/tartalék módban.

 

SCALA1 alkalmazási területei

Sekély kutak 8 m mélységig
Egy saját kút nagyobb teljesítményű öntözőszivattyút igényel: a SCALA1 akár 14 m³/h szállítási teljesítmény mellet is képes 55 m emelőmagasságig megbízhatóan működni.
Föld feletti esővíztartályok
Föld feletti esővíztartályoknál a SCALA1 berendezés szintén jól oldja meg feladatát csendes üzemmódjának és robusztus felépítésének köszönhetően, ezért a kültéri használata sem jelenthet problémát.
Föld alatti tartályok
Ha már van föld alatti esővíztartálya, egyszerűen csatlakoztathatja hozzá a SCALA1 szivattyút, majd a GO Remote alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen és problémamentesen vezérelheti.

Válasszon okosan - válassza az SCALA termékcsaládot

LOGO