Innovatív GROHE technológiák

  • MINDEN MÁS,

  • #1571

Első pillantásra talán fel sem tűnik, de kerámiatermékeinket a legfejlettebb technológiával láttuk el. A GROHE arra törekszik, hogy Ön a lehető legkellemesebbnek találja a fürdőszobában töltött időt, korlátok nélkül.

Innovatív GROHE technológiák a kerámiatermékek területén.

Tripla örvény - a hármas erő: tiszta és csendes
Más WC-ktől eltérően a GROHE újdonsága, a Triple Vortex („Tripla örvény”) öblítőrendszer olyan erős, de csendes vízörvényt hoz létre, amely a WC-csésze minden részét eléri és kitisztítja. Áramlási ereje dacára ez a hatékony rendszer nem fröcsköl, és víztakarékos: dupla öblítési üzemmódban mindössze 5 liter, gyors öblítésnél pedig 3 liter vizet használ el. A Triple Vortex rendszer öblítésnél egy vagy kettő helyett három helyen nyomja ki a vizet, ezzel olyan erős szívóhatást hozva létre, amely semmilyen szennyeződést nem hagy maga után a csészében.

További kimagasló technológiai megoldások:
PUREGUARD: A GROHE Pureguard tartós és ragyogó felületet biztosít a Euro Ceramicnak és a Cube Ceramicnak. Az antibakteriális hatású, tartós ionok megakadályozzák a baktériumok elszaporodását, és gondoskodnak arról, hogy a kerámia mindig tiszta, kórokozóktól mentes legyen. Ezenkívül a sima felület megakadályozza a vízkő okozta szennyeződéseket, lerakódásokat, és rendkívül könnyen tisztítható.

Perem nélküli technológia: A GROHE perem nélküli technológiájának köszönhetően a WC-csésze minden felülete könnyen elérhető és tisztán tartható, még a nem látható részek is.
Jóvoltából a perem alatti szegletekben, mélyedésben rejtőző baktériumok már a múlté. A GROHE perem nélküli technológiájának köszönhetően a baktériumoknak többé nincs hová bújniuk.

Gyorskioldó és lecsapódásgátló
Minden WC-ülőke és fedél gyorskioldó mechanizmussal van ellátva. A speciális kialakítású csukló jóvoltából az ülőke könnyen levehető és megtisztítható.

A lecsapódásgátló opció alkalmazása esetén az ülőke és a fedél is puhán és csendesen csukódik le. Vége tehát a zajos csattanásoknak, és a kisgyerekek ujjára sem szorul rá többé a fedél.

A GROHE kerámia termékcsaládjaiban mindenki megtalálja az életstílusának, ízlésének leginkább megfelelő típust.
Valamennyi kollekció egyedi jellemzőkkel bír: segítségükkel egyszerű és örömteli feladat lesz egy megjelenésében egységes stílusú fürdőszoba kialakítása.

LOGO