Megbízható, szolgáltatásbarát szennyvízelvezetés a Sololift2 átemelőkkel

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1591  

 

Extra fürdőszobát, mosókonyhát vagy új konyhát szeretne kialakítani ügyfelei otthonához? Válassza a Sololift2-t a szennyvíz hatékony eltávolításához – a kommunális szennyvíz szintje felett vagy alatt. Könnyű a helyes választás: a mindössze ötféle Sololift2-t tartalmazó választék minden igényt kielégít.

A Grundfos Sololift2 öt verziója minden igényt lefed

Amikor fürdőszobákat vagy más szaniter készülékeket telepít pincében vagy padláson, vagy a csatornarendszerből történő visszaáramlás elleni védekezésen dolgozik, általában számos vízelvezetési kihívással szembesül.

 

A Sololift2 egy kicsi, kompakt, beépítésre kész automata átemelő berendezés, integrált, erőteljes vágórendszerrel. Az átemelő berendezés alkalmas a magánlakásokból származó, fekáliát tartalmazó szennyvíz szivattyúzására.

A Sololift2 egy kompakt sorozatú szennyvíz átemelő berendezés, amely lehetővé teszi a háztartási vízelvezetését anélkül, hogy a meglévő gravitációs elvezető hálózat elhelyezkedése miatt kellene aggódnia. A beépített, erőteljes vágókkal ellátott szivattyúrendszer egy vékony nyomású csővezetéken keresztül gyűjti és szivattyúzza a szennyvizet a higiéniai berendezésből a legközelebbi lefolyócsőbe.

Függetlenül attól, hogy egy extra WC a padláson, vagy egy új fürdőszoba a csatorna szintje alatt az alagsorban, a Sololift2 hatékonyan eltávolítja a szennyvizet, és maximális védelmet nyújt a csatornarendszerek visszaáramlása ellen.

 

Öt Sololift2 közül választhat, a karcsú, fürdőszobás modellektől a robusztus modellekig, a konyhában a magas hőmérsékletre.
WC-k esetén kezdje a WC-1-gyel. A WC-3 csatlakozókat biztosít a mosogatókhoz és zuhanyozókhoz, ha pedig falra kell szerelni, használja a CWC-3 típust. Szürke szennyvíz esetén használja a kompakt D-2 típust mosogatókhoz és zuhanyozókhoz, vagy a C-3 típust olyan eszközökhöz, mint a mosógépek és a mosogatógépek.

A Sololift2 átemelő állomások elegáns kialakításúak és illenek bármilyen modern otthoni környezethez. Ráadásul olyan könnyen telepíthetők, hogy nem kell bepiszkolnia a kezét.

Főbb jellemzők
• Beépített daráló: Tartalmaz egy őrlőt, amely biztosítja a szilárd anyagok felbomlását, így akár 22,5 mm-es szűk
  csővezetéken is szivattyúzható. Keresse meg a tökéletes megoldást.
• Öt modell közül lehet választani, köztük a vékony modellek a falra illeszthető vécékhez és a konyhai modellek, amelyek
  képesek elviselni a zsírt és a vizet 90 °C-ig.
• Gyakorlatilag nem igényel karbantartást.

 

Nézze meg a Sololift2 videót

 

Tudjon meg többet a Grundfos Ecademy online platformján:
https://www.grundfos.com/hu/learn/ecademy

 

 

Webáruházunk ajánlata

 

GRUNDFOS Sololift2 WC-1 szennyvíz átemelő szivattyú, 230 V

GRUNDFOS Sololift2 D-2 szennyvíz átemelő szivattyú, 230 V

GRUNDFOS Sololift2 C-3 szennyvíz átemelő szivattyú, 230 V

GRUNDFOS Sololift2 WC-3 szennyvíz átemelő szivattyú, 230 V

GRUNDFOS Sololift2 CWC-3 szennyvíz átemelő szivattyú, 230 V

 

LOGO