Fűtéskorszerűsítés az Uponor rendszermegoldásaival

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1593  

 

Az egyik leggyakrabban használt szavunkká vált manapság a rezsicsökkentés mellett a fűtéskorszerűsítés.

Újítsa fel fűtési rendszerét az Uponor rendszermegoldásaival

Nem véletlen, hisz a kettő szoros kapcsolatban áll egymással, ok-okozati viszonyban, ha jobban megnézzük. De mit is csináljunk és merre induljunk el, ha a régi fűtésünket szeretnénk kicserélni és még padlófűtéssel sem rendelkezünk? Itt mutatunk egy gyors összegzést segítségképpen.

Miért jók az Uponor rendszerei otthonának felújításához?
Az Uponor a felületfűtés rendszerek és a tartós és megbízható csőrendszerek specialistája, rendszereivel a fűtéskorszerűsítés garantáltan tartós és magas minőségű lesz. A csúcstechnológiát képviselő megoldások nemcsak a lakók biztonságérzetét, de az ingatlan értékét is megnövelik. Az életminőség emeléséhez nagyban hozzájárul, ha felületfűtés rendszert választunk. Ez az egyre elterjedtebb fűtésforma a komfortos modern lakásoknak szinte elengedhetetlen tartozékává vált, legyen szó akár padlófűtésről, akár mennyezetfűtésről.

Összefoglaló webinárium videó

Padlófűtés vagy mennyezetfűtés jobb fűtéskorszerűsítéshez?
A padlófűtés nagy kiterjedésű felülete sugározva adja át a hőt, és közvetlenül a talpunkkal érintkezik, ezért azonos hőérzet mellett alacsonyabb fogyasztást lehet vele elérni. A mennyezetfűtés előnyei ugyanakkor, hogy megtarthatjuk a meglevő burkolatot, és megfelelő hőszivattyúval a rendszert nyáron hűtésre is használhatjuk. Mindkét esetben az egyenletesen sugárzó hő kellemes hőérzetet ad, és megszünteti a fűtőtestek környezete és a távolabbi hideg zugok közötti hőmérsékletkülönbségeket.

Uponor padlófűtési megoldások
Amennyiben padlófűtést szeretne és nem döntötte még el, hogy hagyományos (Classic acélhálós) megoldást vagy kicsit könnyebben telepíthető rendszerlemezes (pl. Minitec vékony, öntapadós rendszerlemezű padlófűtés felújításokhoz) verzió lenne a megfelelő, akkor az Uponor termékei között a weboldalon itt tud válogatni a hideg és/vagy melegburkolat alá helyezhető rendszermegoldásokból.

Már van ötlete csak egy kivitelező hiányzik?
Nézze meg a térképen, hogy van-e az Ön közelében Uponor rendszerek szerelésében jártas kivitelező!

Felmerülő kérései esetén keresse bátran területi képviselőinket

 

 

Tovább Uponor termékeinkre >>>

LOGO