Megérkezett a Ravak fekete WC szettje

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1605  

 

Továbbra is hódit a fürdőszobai piacon a fekete szín: kádak, zuhanykabinok, csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők segítik a felhasználók ízlését, hogy tökéletes fürdőszobát alkossanak maguk és a család számára. Mitől lett népszerű a fekete szín a fürdőszobában?

Fekete WC szett a Ravak-tól

Lakberendezőket kérdezve, nagyon könnyű tervezni vele a teret. Semmi sem egyszerűbb, mint igazodni a fekete színhez, ehhez szabni a fürdőszoba részeit, kiegészítőket. A fekete színt tökéletesen kiegészíti a nyers vagy natúr fa, de merészebbre engedve kreativitásunkat a fém vagy üveg tárgyak szintén képesek tovább fokozni a fürdőszoba összhangját. 

 

A RAVAK első fekete termékei zuhanykabinok voltak, majd ezután jelentek meg a csaptelepek, fürdőszobai kiegészítők és legvégül a fal mellé helyezhető térben álló kád, a Freedom W kapott sötét színt. Ezt a sort folytatva a napokban került piacra a RAVAK fekete WC szettje.  

 

Az Uni Chrome WC csésze megfelel a legmagasabb higiénia elvárásoknak. Minden használat után tökéletes az öblítés és mivel falra szerelhető, a szokásosnál könnyebb a padlózat tisztítása. A WC perem nélküli kivitel, nincsenek elérhető helyek a baktériumok számára, így a WC csésze tisztántartása tökéletesen kivitelezhető.

A fekete WC méretében megegyezik a fehér változattal, így azt gond nélkül lehet cserélni. Alapmérete: 360x510 mm. A WC-hez clip rendszerrel csatlakoztatott ülőke is készült, amely úgynevezett SoftClose, lecsapodásgátló mechanizmussal ellátott. Az extra vékony ülőke – legkeskenyebb vastagsága csupán 14,8 mm – tartós műanyagból készült. Formája és színe tökéletesen illeszkedik a fekete Uni Chrome RimOff WC-hez és a Chrome fürdőszobai koncepció egyéb szerelvényeihez. 

 

A teljes fekete szettet a Chrome nyomólap teszi kerekké és egésszé. Színben és formavilágában makulátlanul illeszkedik a nyomólap – extrém keskeny, mindössze 5 mm vastag - a fekete WC-hez. A nyomólap kezelőgomb mechanizmusa a falba integrált, így nem zavarja az esztétikus megjelenést. A gomb matt feketére festett rozsdamentes acélból készül. Harmonikus ovális formájú, ami a Chrome koncepció többi termékének kialakítására is jellemző. Az öblítő mechanizmus a falba integrálták, így a kezelőgomb csak kis mértékben emelkedik ki a burkolatból. A falba süllyesztett szett a csomagolás részét képezi. 

 

Nagy valószínűséggel eljön az az idő, amikor a RAVAK egy komplett fekete fürdőszobát – mosdó, fürdőszobabútor hiányzik még – kínál majd vásárlóinak. Nyílván ízlés kérdése, hogy ki, hogyan azonosul a fekete fürdőszobával, de a trendek azt mutatják, hogy továbbra is meghatározó szín lesz a fürdőszobában. Ehhez tett még egy lépést most a RAVAK, jelentősen megkönnyítve a tervezéseket, felújításokat a fürdőszobában.

 

Az új, fekete WC szett már rendelhető országosan viszonteladói partnereknél és ne felejtsék, november végéig 10% kedvezménnyel lehet beszerezni a RAVAK kádakat, kád kiegészítőket és zuhanykabinokat.

LOGO