REHAU Rewards hűségprogram a stratégiai partnerség jegyében

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1613  

 

A REHAU kínálatában jelen lévő digitális szolgáltatások, termékmegoldások és innovatív technológiák egyre ismertebbek és népszerűbbek, térhódításuk folyamatos, hiszen kiemelten szolgálják a kivitelező hasznát.

Rehau Rewards hűségprogram kivitelezőknek

A digitális szolgáltatásaink egyike a 2017-ben elindított és az óta sikerrel működő REHAU Rewards hűségprogram az épületgépész kivitelezők számára, pontgyűjtő rendszer formájában. A program keretén belül a résztvevő a nagykereskedő partnereinknél történt REHAU vásárlások után pontokat gyűjt, amelyeket egy online felületen vásárolhat le.

A programban bármely Magyarországon bejegyzett épületgépészeti szakkivitelezéssel foglalkozó jogi személy részt vehet. Minden résztvevő, aki fiókot nyitott a https://rewards.rehau.hu oldalon, a programban részt vevőnek nyilvánítjuk.

https://rewards.rehau.hu

 

Lépésről-lépésre a REHAU Rewards hűségprogram használata:
1. regisztráció a https://rewards.rehau.hu honlapon
2. bejelentkezés a létrehozott fiókba
3. a vásárolt termék felvitele a vásárlástól számított három hónapon belül a honlapon levő űrlap kitöltésével: számlaszám,
    számla kelte, nagykereskedő, termékek értéke.
4. Az összegyűjtött pontok öt munkanapon belül frissítésre kerülnek.
5. Az összegyűjtött pontok a szintén a honlapon lévő virtuális boltban levásárolhatók.
6. A vásárlást követően a gyűjtött pontszámából a kiválasztott termék értéke levonásra kerül.

A hűségpontokból műszaki cikkeket, szerszámokat, csúcsminőségű Engelbert-Strauss munkaruhákat és különböző érdekes, a család számára hasznos tárgyakat vásárolhatsz. A kiválasztott termékek az űrlapban megjelölt jogi személy székhelyére kerülnek kiküldésre a kiválasztás kelte után legfeljebb 30 nappal és szállítólevéllel kerülnek átadásra.
 

A rendszer folyamatos használata rendkívül egyszerű, a napi munkában a bejelentkezést követően az alábbi műveletek hajthatók végre:
 

1.    vásárlások bejegyzése
2.    számla feltöltése 
3.    termékek rendelése
4.    a fiók állapotának követése

 

Mindez nem csak asztali számítógépen, hanem okos eszközön is elvégezhető, úgy iOS, mint Android operációs rendszerrel.

A program használatát egy rövid youtube filmben is összefoglaltuk. Ide kattintva tudod megnézni

 

A REHAU márkát partnereink leginkább a kiváló minőségű termékekkel azonosítják. Ezt a filozófiát követjük a REHAU Rewards keretén belül rendelhető tárgyak esetében is.

 

Ha az építkezésről van szó, válassz szerszámot!

A REHAU RAUTOOL toldóhüvelyes szerszámokkal felhasználóbarát szerszámprogramot kínálunk 10-től 110-es méretig. Számos más, neves szerszámgyártó cég termékei közül is választhatsz.

 

Ha irodai munkáról van szó, válassz számítástechnikai eszközöket!

Egyszerűsítsd az irodai munkát a digititális szolgáltatások széleskörű használatával. Ezekhez a feladatokhoz is korszerű eszközöket találsz az ajándékok között.

 

Ha családról van szó, válogass szórakoztató elektronikai és konyhai termékek között!

December az ajándékozás kiemelkedő időszaka. Használd fel pontjaid a család számára kedves és hasznos otthoni használati tárgy megrendelésével.

 

Ha szabadidőről van szó, találj magadnak design pólót, dzsekit, mellényt vagy nadrágot!

 

Úgy kirándulás, mint munkavégzés során fontos az időjárásnak megfelelő öltözék. A jó munkaruha hozzájárul a biztonságos és hatékony munkavégzéshez, amit minden szerelő örömmel vesz.

 

Regisztrálj a REHAU Rewards hűségprogramunkba és rendelj a hűségpontokért!

 

Érj el dupla pontokat, lépj be Te is a kiemelt REHAU partnerek népes táborába! Hozd létre saját kivitelezői profilod, mint az a nagyszámú kivitelező, akik évek óta élvezik a REHAU Rewards program előnyeit!

A részvételi / lebonyolítási Szabályzat valamint az Adatvédelmi információk rendelkezésre állnak a honlapon, ahol megtalálod további digitális szolgáltatásainkat is, mint a
REHAU ePaper – Műszaki információk online tárháza,
REHAU@Home – Konfigurátor, egyben automatikus munkaszerzési lehetőség és
edukációs oldalainkat.

A termékfejlesztéstől a szolgáltatások tervezéséig az újfajta gondolkodásmódok iránti szenvedélyünk és a kockázatok vállalásához kellő bátorság emel bennünket az élre ott, ahol mások is versenyben vannak.

Haladj velünk, érj az elsők között a célba!

A REHAU stratégiai partnerséget ajánl, lépj be Te is a kiemelt REHAU partnerek exkluzív táborába, legyél Te is REHAU smart kivitelező!

 

 

Szebellédi Tamás
üzletágvezető
REHAU Épületgépészeti üzletág

LOGO