A víz, ahogy még soha se érezte - Vivenis

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1614  

 

Fürdőszobai csaptelepet keres a saját wellness-oázisához? A hansgrohe Vivenis csaptelep család a víz teljesen új élményét hozza el Önnek: a széles, dús vízsugár egy természetes vízesésre emlékeztetve szólítja meg az érzékeket. Így még a kézmosást is rövid kényeztető pillanattá varázsolja.

Hansgrohe Vivenis csaptelep család

A víz új élménye az Ön saját wellness-oázisában:
A rohanó hétköznapokban gyakran nem jut elég idő egy ellazító zuhanyozásra vagy egy kényeztető fürdőre. Pedig ezek a rituálék segítenek abban, hogy kipihenten és frissen kezdjük a napot. Miért ne lehetne a kézmosás is egy rövid, fantasztikusan élvezetes pillanat? A mi receptünk ehhez a kis kikapcsolódáshoz: a Vivenis vízesés vízsugara eddig soha nem tapasztalt wellness-élményt nyújt. Az AirPower technológia levegővel dúsítja a vizet, aminek köszönhetően az különösen lágy és bőséges lesz. 

Olyan időtállóan elegáns stílust keres a fürdőszobai visszavonuláshoz, amely nyugalmat áraszt? Az ízléses formatervű, lendületes kifolyós Vivenis csaptelepek mosdókagylóhoz, fürdőkádhoz és zuhanyzóhoz is kaphatók. Az elegáns megjelenést a csaptelep karcsú, lapos karja emeli ki.

Többre vágyik, mint egy egyszerű csaptelep? Szeretné, ha az egész fürdőszobája időtlenül elegáns és stílusos lenne? A Vivenis stílusos dizájnja vonzza a tekintetet a fürdőszoba minden pontján. A maximális kényelem érdekében a Vivenis mosdócsaptelep 90, 110, 210 és 250 mm-es ComfortZone magasságokban kapható. Ez lehetővé teszi, hogy a Vivenist az Ön által választott mosdóval kombinálja, a kívánt beépítési módban.

A Vivenis különféle kádcsaptelepeket kínál, amelyek közül Ön a preferenciáitól és a kívánt beépítési helyzettől függően választhat: feltűnő fali kádcsaptelepet vagy a rejtett beépítési változatot. A kádperemre telepíthető a négylyukú kádcsaptelep, vagy választhatja a padlón szabadon álló kádcsaptelepet is. A zuhanyzóhoz készült elegáns verzió oldalirányban vezérelhető az ergonomikus karnak köszönhetően. Alternatív megoldásként pedig elérhető a minimalista stílusú, falsík alá telepíthető modell, amely további mozgásszabadságot biztosít a zuhany alatt állva.

Alakítson ki egy tökéletesen harmonikus fürdőszobai környezetet és párosítsa a Vivenist a Pulsify zuhanycsalád termékeivel. A Chrome mellett a Pulsify termékek is elérhetőek a stílusos matt fekete és matt fehér FinishPlus színfelületekben.
Ezekkel a modern felületdizájnokkal a saját ízlésére alakíthatja és egyedivé teheti fürdőszobáját. 
A Pulsify zuhanyok puha, számtalan apró mikrocseppből álló burokká alakítják át a vizet, mely zuhanyozás közben lágyan és halkan borítja be a testét, hogy Ön szellemileg és fizikailag egyaránt kellemesen kikapcsolódhasson. A hansgrohe ezt a vízsugár fajtát PowderRain-nek nevezi, amelyből a Pulsify két különböző intenzitású változattal kényezteti Önt. Csak érezze jól magát!

• A levegővel dúsított vízesés vízsugár (AirPower) eddig soha nem tapasztalt wellness-élményt nyújt.
• Elegáns csaptelep formák.
• Ergonomikus kialakítású, lapos kar.  
• EcoSmart technológia:  akár 60%-kal kevesebb vízfogyasztással, mint amellyel a hagyományos mosdócsaptelepek
  rendelkeznek.

LOGO