Wilo beltéri kisátemelők a korszerű otthonokba!

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1616  

 

A németországi székhelyü Wilo SE az egyik vezető szivattyúgyártó vállalat, közel 90 éve gyárt berendezéseket keringtetés, nyomásfokozás és vízelvezetés feladatokra. Megoldásai abban segítenek, hogy a kivitelezés gyorsan, magas minőségben készüljön el.

Wilo beltéri kisátemelők

A szakemberek kiszolgálásán túl fontosnak tartjuk a végfelhasználók igényeinek maradéktalan kielégítését azzal, hogy az üzembiztos és gazdaságos működés mellett a formatervezés is kiemelt szerepet kap, hiszen termékeink egy része látható helyre kerül beépítésre.

 

Számos esetben előfordul, hogy a vizes helyiségek az utcai közműhálózat szintje alá kerülnek, ilyenkor gondoskodni kell a keletkező szennyvíz átemeléséről a utcai csatornahálózatba: családi házak szuterén helyiségeiben vagy üzlethelyiségek vizes blokkjaiban megbízható és komfortos, azaz csendes üzemre van szükség. Kiemelten fontos, hogy a kivitelezés minőségi anyagokkal és berendezésekkel történjen, mivel a szennyvízátemelők meghibásodása hatalmas károkat okozhat és a javitás igen költséges és kellemetlen tud lenni.

 

A Wilo által gyártott beltéri kisátemelők három csoportba sorolhatók: HiDrainlift a mosogató, mosdó, kád vagy zuhanytálca, mosógép, mosogatógép használata során keletkezett szennyezett víz átemelésére, HiSewlift a WC, vagy egyéb fogyasztók által keletkezett szennyvíz/szennyezett víz átemelésére, illetve a Plavis sorozat a kondenzációs kazánok vagy klímaberendezések által kibocsájtott kondenzvíz eltávolítására szolgál.

 

Mindhárom berendezésre érvényes a kis helyigény, a csendes és az aktív szénszűrő által biztosított szagmentes működés. Az átemelők tartozéka a csatlakoztatáshoz szükséges minden szerelvény, ezáltal telepítésük gyors és egyszerű. A technológia mellett kiemelt szerepe lehet a berendezés megjelenésének is, mert az esetek nagy részében ezek a berendezések látható helyen vannak telepítve.

 

Szeretnénk partnereink bizalmát megköszönni Wilo-Active hűségprogramunkkal. Szivattyúk a házban és a ház körül prospektusunkban szereplő termékek vásárlása után pontok gyüjthetők, amelyeket értékes ajándékokra be lehet váltani. A hűségprogram részleteit keresse a www.wilo-active.hu honlapon!

 

 

 

Webáruházunk ajánlata

 

 

WILO Plavis 013-C-2G kondenzvíz átemelő szivattyú

WILO HiDrainlift szennyezettvíz átemelő szivattyú

WILO HiSewlift szennyvíz átemelő szivattyú

 

LOGO