Xeris-elektronikus mosdócsaptelep.Kifogástalan higiénia és magas minőségű dizájn

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1617  

 

A XERIS család egyesíti magában a tartós működést, a kifogástalan higiéniát és az innovatív, rendkívül esztétikus dizájnt. A XERIS E-T rendkívüli vonzerejét a különböző díjak tanúsítják. Az elegáns, egyenes vonalvezetésű XERIS csaptelepcsalád számos kivitele érintés nélkül, infravörös szenzorral kezelhető. Ez jobb higiéniát biztosít, és védi a használók egészségét, mivel segít elkerülni a fertőzések átadását. Az elektronikus változatok esetében a pangó víz elleni öblítések az ivóvízhigiénia lehető legjobb megőrzése érdekében pontosan programozhatók. A termosztátos kivitelek pedig még a hidegvízvezeték meghibásodása esetén is gondoskodnak a forrázásvédelemről. Ez az innovatív sokféleség valódi zászlóshajóvá teszi a XERIS családot a kormányzati és középületek, valamint a kereskedelmi célú épületek szaniterhelyiségeiben.

Schell Xeris elektronikus mosdó csaptelep család.
Érintés nélküli kényelem a legszigorúbb elvárásokhoz
A XERIS számos kivitele érintés nélkül kezelhető. Ez rendkívül kényelmes, higiénikus és víztakarékos, mert csak akkor folyik víz, ha valóban szükség van rá. Három méret, különböző kioldómechanizmusok és különböző hőmérsékletszabályzási lehetőségek: a XERIS család minden igényhez a legkiválóbb megoldást kínálja.


Programozás
Egyszerű beállítás és vezérlés
A nagyobb hatékonyság és gazdaságosság érdekében az elektronikus szerelvények tökéletesen alkalmasan az SWS vízmenedzsment rendszerrel való hálózatba kapcsolásra. A SCHELL SWS-en keresztül központilag programozhatók, vezérelhetők és felügyelhetők. Ezenkívül a pangó víz elleni öblítések is dokumentálhatók.

A SCHELL Single Control SSC például az SSC Bluetooth®-modul és az iOS-es vagy androidos alkalmazás – segítségével pedig külön-külön paraméterezhetők, így nincs szükség a fáradságos, kézi beállításra. Az ivóvízhigiénia hatékony fenntartása érdekében a SCHELL SSC-nek köszönhetően a pangó víz elleni öblítések egyszerűen programozhatók.

Kitüntetések
Többszörösen elismert, innovatív és esztétikus formaterv
A XERIS család ékköve a XERIS E-T, amely egyből három áhított díjat is elnyert.
Mindez elég bizonyíték a szerelvény esztétikus formaterve a jövőbemutató, központi használata mellett.
Épülettanúsítás
BREEAM és LEED kritériumok teljesítése
A SCHELL szerelvények tervezésükből adódóan takarékosak. Ráadásul az átszerelhető perlátornak köszönhetően gyorsan és egyszerűen elérhető velük a LEED vagy a BREEAM szerinti épülettanúsításhoz szükséges átfolyási ráta. 
A nemzetközileg elismert szabványoknak való megfelelés segít az olyan fenntartható épületek kifejlesztésében, amelyek megfelelnek mind a környezetvédelmi, mind a felhasználóbarát megoldásoknak. 
LOGO