RAVAK fürdőszobatervek otthonfelújításhoz

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1624  

 

A Gépész Blog olvasói abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy elsőként látják a RAVAK felkérésére készített új fürdőszobaterveket, melyek alapvetően a családoknak kíván segítséget nyújtani az otthonfelújítás keretén belül.

Ravak fürdőszobatervek

Bizonyára az olvasók között is köztudott, hogy a RAVAK egyik sajátossága a fürdőszobai koncepciók alkotása, melynek védjegye, hogy lehetőség van a fürdőszobát, egységes, azonos dizájnelemeket tartalmazó termékekkel berendezni.
Ilyen fürdőszobai együttes a cseh márkától a Chrome koncepció, ami a magyar piac legszélesebb termék kínálatát tartalmazza. Ezen a logikai vonalon továbbhaladva a RAVAK elsőként mutatott olyan fürdőszobai terveket a felhasználóknak, melyek tökéletes megoldást kínáltak az otthonfelújításhoz.

A kormányzatilag jelentősen megtámogatott felújítás program nagyon sok családban adta a renoválás, lecserélés lehetőségét, hiszen 50%-os támogatást tartalmaz, legfeljebb 3 millió forintig. A RAVAK kifejezetten ügyelt arra, hogy a fürdőszobai tervek készítésekor, mindenki megtalálja a sajátjának érzett hangulatot, és ami a legfontosabb, méretileg is illeszkedjen vagy az átlaghoz vagy attól eltérve, extra élményt nyújtson. Mindegyikből mutatunk egyet-egyet.

Egy kisméretű fürdőszoba újragondolása
Magyarországon, és ezzel nem tudunk nagyon mellélőni, többségében vannak a kisméretű fürdőszoba tulajdonosok. Ezt, a viszonylag kisterületet gondolta újra a RAVAK. A mindösszesen 3,5 m2 területű fürdőszoba egyik sajátossága, hogy kettő, külön bejáratú helyiséget foglal magába a WC-nek és a fürdőszobának. Igaz, hogy az előbbi csupán 90 cm szélességet kapott – leszámítva a falazat vastagságát -, de így is egy kellemes érzetű, világos, kiegészítőket is tartalmazó helyiség áll rendelkezésünkre, amely a zöld és szürke burkolatnak köszönhetően igazán szerethető. A fürdőszoba egy 1,6x1,6 m-es alapot tartalmaz, ahol egy mosógép is helyet kapott. A kád a paravánnal tökéletesen kitölti a szélességben rendelkezésre álló teret és extraként jelenik meg a mosdó, amely a kád felett helyezkedik el. A mosdó praktikus kiegészítője a tükör, ami így a kád mögötti fal burkolatán van. A zuhanyszettel kiegészített oszlopos megoldás, a gyors tusolást teszi lehetővé, amely a kádparavánnak köszönhetően garantálja a száraz padlózatot.

Közel 14 m2 lenyűgöző látvány
Nyílván egy ekkora térben szinte csak a képzeletünk szab határt, figyelve arra is, hogy ne essünk a zsúfoltság csapdájába. Zuhanyfolyókás, Walk-In típusú zuhanykabin, egy fal mellé helyezhető térben álló fekete káddal a központi elemei a fürdőszobának. Ezek mellet a kettő faliszekrény és a fürdőszobai bútorba süllyesztett kerámiamosdó igazán impozáns látványt nyújt a használóknak, akik akár egyszerre többedmagukkal is tudják használni a fürdőszobát. A pont azzal kerül fel a megérdemelt helyére, hogy a WC, bidé kombó teszi teljessé a komfortérzetet. A 4,5 m szelesség kellően levegős ahhoz, hogy a teljes fürdőszoba átlátható, egyik használati eszköz sem veszít a funkcionalitásából és a fürdőszoba keresztmetszete klasszikus minimalista látványt enged a szemnek.

Összességében ezzel a kettő fürdőszobatervvel a RAVAK ismét egy kellően határozott segítséget ad a felhasználóknak, családoknak, akik, a terveket látva, mielőbb szerelmesek lesznek, ha az élményt magukénak tudják.

A fürdőszobák terveit a RAVAK felkérésére Terpák Mónika, Ferenczi Éva lakberendezők és Tóth Norbert látványtervező készítette.

 

 

Tekintse meg Ravak fürdőkád kínálatunkat >>>

LOGO