Új Villeroy&Boch ViConnect nyomólapok

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #272  

 

A ViConnect termékcsalád ideális kiegészítője a Villeroy&Boch WC kínálatnak. A Villeroy&Boch exkluzív formaterve szerint kialakított korszerű és időtlen nyomólapok segítségével kifejezhetjük saját egyéni stílusunkat a fürdőszobában.

 

Az okos kapcsolat – ViConnect: ragyogó új horizontok és tündöklő fények a fürdőszobában
Ezek a nyomólapok számos elegáns színben kaphatók, és az üvegből készült, igazi különlegességnek számító, LED világítással ellátott változatok tökéletesen illenek a Villeroy&Boch bútorok felületéhez is. A nyomólapok környezetünk nagyobb fenntarthatósága érdekében beépített víztakarékos funkcióval rendelkeznek, és különböző anyagokból készültek, többféle modellben kaphatók. A kínálat részét képezik a falra szerelt (fali WC), illetve a falra záródó lábon álló WC-k számára kialakított megbízható szárazfalas és téglafalas szerkezeti elemek, amelyek minden típusú fürdőszoba-összeállítás számára alkalmasak.

Egyedülálló megjelenés egyénre szabott fürdőszobadizájnhoz
Az E100 és E200 modellek (nyomólapok) magas minőségű műanyagból készülnek, és króm, matt króm, valamint fehér színekben kaphatóak. Az M200 modell felülete prémium kategóriás kialakítású, és „Glass, Glossy Black” (üveg, csillogó fekete),  „Glass, Glossy Grey” (üveg, csillogó szürke), „Glass, Glossy Terra” (üveg, csillogó földszínű),  illetve „Glass, Glossy White” (üveg, csillogó fehér) színekben áll rendelkezésre. A dizájn tökéletesen illik minden kerámia- és bútorfelülethez.

A termékcsalád új tagja a LED világítással ellátott és elegáns „Glass, Glossy Black” felületű ViConnect L200 nyomólap. A mechanikusan működtetett nyomólapot körülvevő folyamatosan megvilágított szegély igazi fénypontja lesz minden fürdőszobának, függetlenül annak dizájnjától. Amellett, hogy egy szembetűnő különlegesség, a LED világítás a sötétben tájékozódni is segít.

A nyomólapok választéka 2017 tavaszától tovább bővült az E300-as és az M300-as családdal.

Megfelelő minden típusú fürdőszoba számára
A ViConnect termékcsalád tökéletes megoldást kínál minden térkialakításhoz – legyen az akár igen tágas, vagy hosszú és keskeny, illetve vendégek számára tervezett, kisméretű fürdőszoba. A Villeroy&Boch különböző magasság-, szélesség-, és mélységméreteket biztosít annak érdekében, hogy az összeállításnál minden elem tökéletes legyen. Jelenleg kilenc olyan ViConnect WC-beépítési rendszer kapható (öt szárazfalas, négy pedig téglafalas szerkezetekhez), amelyek kompatibilisek minden falra felszerelt, illetve falra záródó lábon álló WC számára. A beépítési rendszerek víztakarékos, kettős öblítéses megoldást kínálnak, amelyet könnyen beállítható öblítővíz-mennyiség és csendes átfolyás jellemez. Az öblítővíz mennyisége öblítésenként 6/3 literre, vagy – még takarékosabb megoldásként – 4,5/3 literre állítható.

A választék 2017 tavaszától mosdókerettel, bidékerettel és két vizelde kerettel bővült.

Meggyőző technikai tulajdonságok
A ViConnect néhány igen megkapó műszaki tulajdonsággal büszkélkedik. A rendszer által a falra szerelés terén kínált rugalmas megoldások sokféle alkalmazást tesznek lehetővé. A sötétkék, porszórással festett acélból készült tartós keretbe függőleges merevítőket építettek a szerelvény biztonságos beépítése érdekében, ideértve a rövidített hátsó panellal, vagy bidéfunkciós megoldással készített, SupraFix rögzítő rendszerrel ellátott WC-ket is. Az innovatív kábeltechnológia a nyomólap gyors és könnyű összeszerelését teszi lehetővé.

Igazolt minőség és szolgáltatások
Minden ViConnect beépítési rendszer „Made in Germany” (Németországban készült), és már meglévő, illetve új termékekkel rendszeres gyári tesztek tárgyát képezi. A ViConnect beépítési rendszereket számos független intézet és igazolás tanúsította. A cserealkatrészek tekintetében a Villeroy&Boch 25 éves rendelkezésre állási garanciát is nyújt.

Villeroy&Boch Magyarország Kft.


 

LOGO