Mika parapetes minikazánokkal a konvektor cseréért

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #345  

Kis és közepes méretű lakások, házak, társasházak konvektoros fűtésének olcsó és gyors cseréjére, korszerűsítésére - Mika minikazánt ajánlunk, mely beépítése kémény kiépítés nélkül is lehetséges! A Mika 6E típusnál a füstgáz a parapeten át távozik, míg a turbós változatnál a csőrendszeren keresztül ventilátoros rásegítéssel, így egyik típusnál sem kell tartani füstgáz visszaáramlástól illetve nem szükséges kéményseprői engedély sem.

Kémény kiépítés nélkül - egyszerűen, könnyedén!
Termékelőnyök:
- A berendezés beépítve  tartalmazza  az  összes  szerelvényt:  gázszelep,  vízhőfok - és  nyomásmérő óra, tágulási tartály, szivattyú, biztonsági berendezések
- Kis helyet foglal el, hatásfoka 90 % feletti.
- 3,5 - 6,0 kW között szabályozható, az egyéni igényeknek megfelelően.
- Kisebb átalakítással beszerelhető a régi parapetes konvektorok helyére.
- A radiátorokkal szerelt központi fűtésű rendszer egyenletes meleget biztosít minden helyiségben akár 30 %-os energia megtakarítást eredményezve.
- Nem tartalmaz fűtőtestet, hő leadása max. 0,5 kW, így ebbe a helyiségbe is radiátor felszerelése szükséges ugyanúgy mint a többi fűteni kívánt helyiségbe. Így egy jóval modernebb és gazdaságosabb központi fűtésrendszer alakítható ki.
- Új kiépítés (amennyiben nem meglévő parapetre kerül) esetén nem szükséges az ablak alá szerelni a készüléket
- Mivel az átalakítás kizárólag az adott lakáson belül történik (kívülről semmilyen változás nem történik) ezért lakótömbök (lakótelepek) esetében sem szükséges a lakótársak hozzájárulása. Ez alól kivétel, ha új parapet hely kerül kialakításra.
- A rendszer nagy előnye, hogy nem igényel kéménykiépítést, így jóval költségtakarékosabban oldható meg a fűtéskorszerűsítés, mint a "hagyományos" kéményes fűtőkészülékek esetében. Sok helyen a mai napig nem lehetséges kémény kiépítése, így ez az egyetlen gazdaságos megoldás egy környezetbarát, korszerű fűtésrendszer kialakítására

Ez a készülék - a MIKA 6E parapetes mini cirko - egyesiti magában a hagyományos fűtőkészülékek (cirkó) és a parapetes konvektorok előnyeit!

A Mika 6E.V mini cirkó a fűtés mellett melegvíz ellátásre is alkalmas.

LOGO