Újra pozicionáltuk a Luna Duo-tec kazáncsaládot

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #375  

A piac által jól ismert BAXI Luna Duo-tec Compact (mostanra kifutó) kondenzációs kazánjaink szeptembertől lassan kivezetésre kerülnek a magyar piacról! Helyüket a nagyobb komfortot biztosító, magasabb műszaki tartalommal bíró (már korábban is jól ismert) Luna Duo-tec gázkazán család veszi át. Versenyképes ár, kiváló műszaki tartalom és igen széles termékválaszték. Hogy mivel is tud még többet és miért jobb választás a Luna Duo-tec kondenzációs kazán a korábbi Compact gázkazánnál? Ebben segítünk eligazodni.

Nagyobb komfort, magasabb műszaki tartalom

Tisztelt Vásárlónk,

Az ősz ajánlatát hoztuk el Önnek a gázkazán piacon. Újra pozicionáltuk a Luna Duo-tec kazáncsaládot!

 

A piac által jól ismert BAXI Luna Duo-tec Compact gázkazánjaink szeptembertől lassan kivezetésre kerülnek a Mo-i piacról! Helyüket a nagyobb komfortot biztosító, magasabb műszaki tartalommal bíró (már korábban is jól ismert) Luna Duo-tec kazáncsalád veszi át.

 

Az elkövetkező években a BDR Therme csoportnál az európai piacon legnagyobb darabszámban értékesített Luna Duo-tec kondenzációs kazán család termékei kerülnek fókuszba a kutatás és termékfejlesztés területén!
 

Hogy mivel is tud többet és miért jobb választás a Luna Duo-tec kondenzációs kazán a korábbi Compact változatnál?

Összegyűjtöttünk néhány műszaki és kereskedelmi érvet a termék értékesítéséhez!

-              Európában a  BAXI kondenzációs kazánok között a Luna Duo-tec kazáncsalád az egyik legsikeresebb, legnagyobb darabszámban értékesített gázkazán. Köszönhető ez a megbízhatóan magas szintű műszaki tartalomnak, a felhasználók igényeihez alkalmazkodó termékválasztéknak és a gyártó azon törekvésének, hogy ezt a kiváló kondenzációs kazánt még gazdaságosabb működésű készülékévé tegye az ügyfelei számára.

-              A BAXI Luna Duo-tec gázkazánok a kategóriájában szélesnek számító 1:7 arányú modulációs tartománnyal rendelkeznek (pl.: a 24 kW maximális teljesítményű fűtőkazán 3,4 kW és 24 kW között képes fokozatmentesen szabályozni a teljesítményét). Tartalmazzák az ún. GAC (Gas Adaptive Control) folyamatos gázszabályzást. A kazán közvetve érzékeli a beérkező földgáz fűtőértékét (erre az égés során keletkező ionizációs áram mérése biztosít lehetőséget) és úgy szabályozza a beáramló levegő és gáz mennyiségét, hogy a légfelesleg tényező folyamatosan optimális legyen. A kazánok hőcserélőit új szigetelő burkolattal látták el, ami 15%-kal csökkenti a sugárzási veszteséget és fokozott hangszigetelést biztosít.

-              A BAXI tudatosan és folyamatosan fejleszti gázkazánjait, de emellett ragaszkodik a szakembereknél már jól bevált, elismert szerkezeti elemekhez is. Ilyen a kombi kazánok hidraulikus blokkja, amelynek az alapanyaga továbbra is réz! A fém alkalmazása magas minőséget és megbízható működést garantáló megoldás, de ma már szinte szokatlan-egyedül álló az egyre elterjedtebb és olcsóbb kompozit (műanyag) hidraulikus egységekkel szemben.

-              A BAXI Luna Duo-tec kazáncsalád termékválasztéka kiemelkedően széles. Akár 12 kW fűtési teljesítményű fűtőkészüléket keres, akár 40 kW használati melegvíz teljesítményt biztosító kombi készüléket, a BAXI Luna Duo-tec kazánok között megtalálja. A Luna Duo-tec fűtőkészülékek három (12, 24, 28 kW), a kombi kazánok négy (20/24, 24/28, 28/33, 33/40 kW) a Nuvola Duo-tec fali hőközpontok pedig kettő (12/16, 20/24 kW) teljesítményváltozatban érhetők el. Tökéletesen alkalmas a korábban BAXI Luna Duo-tec Compact néven forgalmazott kifutó kondenzációs kazánok kiváltására.

 

BAX_LUNADUOTEC112P             BAXI Luna Duo-Tec 1.12+ fűtőkazán, ERP kondenzációs, fali, 12kW, IPX5D                         

BAX_LUNADUOTEC124P             BAXI Luna Duo-Tec 1.24+ fűtőkazán, ERP kondenzációs, fali, 24kW, IPX5D                         

BAX_LUNADUOTEC128P             BAXI Luna Duo-Tec 1.28+ fűtőkazán, ERP kondenzációs, fali, 28kW, IPX5D                         

BAX_LUNADUOTEC24P               BAXI Luna Duo-Tec 24+ ERP kombi kazán,kondenzációs,fali,F:20kW, HMV:24kW, IPX5D                        

BAX_LUNADUOTEC28P               BAXI Luna Duo-Tec 28+ ERP kombi kazán,kondenzációs,fali,F:24kW, HMV:28kW, IPX5D                        

BAX_LUNADUOTEC33P               BAXI Luna Duo-Tec 33+ ERP kombi kazán,kondenzációs,fali,F:28kW, HMV:33kW, IPX5D    

BAX_LUNADUOTEC40P               BAXI Luna Duo-Tec 40+ ERP kombi kazán,kondenzációs,fali,F:28kW, HMV:40kW, IPX5D                     

 

Versenyképes ár, kiváló műszaki tartalom és igen széles termékválaszték, ezek jellemzik az új generációs Luna Duo-tec kazánokat!

 

BAXI Luna Duo-tec Compact kondenzációs kazán helyett válasszon Duo-tec kondenzációs kazánt őszi ajánlatunk keretein belül:

LOGO