Univerzális falsík alatti egység a Kluditól

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #413  

 

A falsík alatti rendszerek hazánkban még a mai napig is kívül esnek az általánosan ismert és használt termékek körén. Ennek egyik oka, hogy a beépítésük, szerelésük és cseréjük sok szakember számára kihívást jelent, ezért ha csak tehetik, a megrendelő végfelhasználót is lebeszélik róla. A gyártók évtizedek óta dolgoznak azon, hogy mind a fogyasztók, mind a szakember számára megkönnyítsék ezeknek a rendszereknek a beépítését illetve használatát.

 

A hagyományosnak aposztrofált, egyszerűbb, ún. polisztirol burkolatú falsík alatti csaptestek esetében még talán érthető, ha a beszerelést végző szakember fenntartásokkal kezelte a megrendelői igényt, az új fejlesztések azonban jóval kényelmesebbé és rugalmasabbá tették az installálást, valamint a későbbi esetleges javítást, cserét. Ugyanígy igaz ezekre a termékekre, hogy korai elődeikkel ellentétben közel 100%-os megbízhatóságot garantálnak a szivárgásmentesség és alacsony zajszint terén.

A KLUDI termékkínálatában a KLUDI FLEXX.BOXX nyújtja a falsík alatti szerelésű rendszerek minden előnyét egyetlen, univerzális alaptest formájában. A KLUDI FLEXX.BOXX ugyanis nem csaptest, hanem fogadó alaptest, melyre a megrendelő később is ráér ún. funkciós előlapot választani. Ennek előnye, hogy nem csak a design-ról, de a kívánt műszaki tartalomról is ráér később dönteni. Ennek értelmében a megrendelő a szerelés végső fázisaiban választhat, hogy egykaros, termosztátos, vagy nyomógombos kivitelt szeretne; illetve, hogy a 11, kompatibilis KLUDI termékcsalád közül melyik előlap stílusa felel meg számára leginkább.

Az idei év újdonsága, hogy a korábbi, flexibilis csővel végrehajtott átöblítés helyett ma már segédeszköz nélkül, egy átöblítő-tárcsával elvégezhető a beépítés során keletkező szennyeződések eltávolítása. A tárcsát a központi csavar meglazítását követően elforgatva a szükséges átöblítések kényelmesen végrehajthatóak. Az öblítőtárcsát csak a funkciós előlap felszerelése előtt szabad eltávolítani.

A beépítés menetéről készült animáció a KLUDI honlapján, illetve YouTube csatornáján is megtekinthető!

Kludi Flexx.Boxx falsík alatti egységhez illeszthető csaptelep kínálatunkat az alábbi linken tekintheti meg:

LOGO