Grundfos az épületgépészet minden területére

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #473  

 

Modern világunk intelligens és zöld épületei, intelligens és minden igényt kielégítő szivattyú megoldásokat igényelnek. A Grundfos az épületgépészeti alkalmazások minden területére kínál szivattyúkat.

Fűtés, hűtés, nyomásfokozás, vízkezelés, szennyvízkezelés, tűzvédelem,

Fűtés, hűtés
„Okos” szivattyúink – Magna3, TP(E) – minden épületfelügyeleti rendszerrel kommunikálnak. A beépített frekvenciaváltó a rendszer igényeihez igazítja a szivattyú teljesítményét, mely így energia- és költségtakarékos üzemeltetést tesz lehetővé. A szivattyúk közös jellemzője a megbízhatóság, a kiváló minőség és a hosszú élettartam.
Magna3 kínálatunk:



Nyomásfokozás
A megfelelő és elegendő vízmennyiséghez való hozzáférés fontos bármilyen épületben. A felhasználók komfortérzetéhez rendelkezésre kell álljon ivóvíz, de éppúgy fontos a WC-k öblítése és a tisztítás is. Ehhez az épület minden szintjén megfelelő víznyomást kell biztosítani. A Grundfos nyomásfokozó berendezései – Hydro Multi-E -  támogatják ezt a folyamatot.

Vízkezelés
A vízellátás mellett a megfelelő víz fertőtlenítési eljárás kiemelkedően fontos egy középületben. Ha a víz baktériummal fertőzött, az emberek megbetegedhetnek. A légkondícionáló rendszer vizét gyakran a csövekbe permetezik, hogy a páratartalom megfelelő legyen. De a permet baktériumokat hordozhat, ezáltal halálos közeggé válhat az épület felhasználók számára. A Grundfos klór-dioxidos Oxiperm Pro berendezése a legjobb megoldást jelenti a Legionella és egyéb baktériumok ellen.

Szennyvízkezelés
A Multilift nagyteljesítményű, kompakt átemelő telepek teljeskörű szennyvízelvezetési megoldást nyújtanak bármely épületben. A telepítésre kész, kompletten bekábelezett, vezérléssel felszerelt kivitelnek köszönhetően problémamentes beépítést és teljesen automatikus szennyvízelvezetést biztosítanak.

Tűzvédelem
A tűz mindig a legrosszabb forgatókönyv egy épület életében, ahol sok ember fordul meg számukra ismeretlen elrendezésű nagy és nyitott tereken, amely miatt a tűz gyors eloltása igen kritikus. A Grundfos megbízható és kiváló minőségű tűzvédelmi berendezései testreszabott megoldást jelentenek. A villanymotoros és dízel szivattyúk az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkeznek: LPCB, EN 12845, NFPA 20, VdS, UL-FM.

A Grundfos Épületgépész katalógus és a Grundfos Product Center részletes műszaki információkat tartalmaz termékeinkről, így hasznos segítség lehet mindennapi munkája során a tervezésben és a szivattyú kiválasztásban.

Forrás:e-gepesz.hu

 

LOGO