Ariston Lydos Hybrid vízmelegítők

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #568  

 

Az új és exkluzív Hybrid Intelligence hatékonyan hangolja össze az elektromos és megújuló – hőszivattyús – energiát az Ön szokásainak figyelembe vételével, s ezáltal 50%-kal nagyobb energiamegtakarítást biztosít, mint a legnagyobb hatásfokú, B osztályú elektromos vízmelegítő.

 

GYORS ÉS EGYSZERŰ MELEGVÍZ-SZOLGÁLTATÁS, AMELY MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍT
A készülék 15%-kal gyorsabban biztosítja az első zuhanyhoz szükséges melegvíz-ellátást, mint más, hagyományos elektromos vízmelegítők. Amikor az első zuhany rendelkezésre áll, a készülék értesítést küld. A vízmelegítést még inkább felgyorsíthatja a Boost funkció aktiválásával.

ELEKTROMOS ENERGIAFORRÁS
Az elektromos fűtőrész – a zománcozott fűtőelem és a nagy ellen-állású tartály révén – elősegíti a melegvíz-előállítását, amikor gyors vízmelegítésre van szükség.

OKOS I-MEMORY HIBRID TECHNOLÓGIA A TELJES VEZÉRLÉSÉRE
Az innovatív I-Memory szoftver – az Ön szokásaiból tanulva – hatékonyan kezeli a hibrid technológiát, s mindenkor a legmegfelelőbb megoldást választja ki az elektromos és a megújuló, hőszivattyús energiaforrás közül. A hibrid technológia kiegyensúlyozottan hangolja össze az elektromos fűtőelem és a hőszivattyú teljesítményét. Mindig biztosítja a meleg vizet, amelyre Önnek szüksége van, amikor csak szüksége van rá – eközben pedig – négyheti időtartamban – megjegyzi a melegvíz-felhasználást, és időről időre beállítja az Ön szokásai szerint.

MŰSZAKI ADATOK

LOGO