Unitherm vegyestüzelésű kazán

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #64  

Az Unitherm vegyestüzelésű lemezkazánok alkalmasak családi házak, lakások, fólia, üvegházak, vagy bármilyen kisebb létesítmény melegvizes központi fűtésére, gravitációs, vagy szivattyús rendszerben.

Fűtés nyereséggel - Unitherm

A kazán külső része hőszigetelt festett külső burkolattal rendelkezik, míg a kazántest belső köpenye 5 mm vastag acéllemezből készül. A felhasználható tüzelőanyag lehet hasábfa, vagy közepes és alacsony fűtőértékű szén.

A nagyméretű tüzelőajtónak köszönhetően könnyebbé válik a tüzelőanyag betöltés és a belső tisztítás, továbbá nagyobb mennyiségű tüzelőanyag betöltésére van lehetőség, amely ritkább utántöltést igényel.

A lemezkazán automata huzatszabályozóval is üzemeltethetők. A kazánvíz hőmérsékletének mérésére egy csonk került kialakításra. (Opcionális tartozékok: hőmérő, huzatszabályzó és manométer)

Az UNITHERM vegyestüzelésű kazánok különlegessége, hogy biztonsági víztérrel rendelkeznek. A kazán biztonsági vízterén keresztül a kazán víztere hálózati hideg vízzel kihűthető, ha az a megengedettnél magasabbra emelkedik (95-97°C).

 

Az Unitherm vegyestüzelésű kazánok további jellemzői:
- Maximális teljesítmény: 45kW
- Zárt rendszerre köthető
- 330X330mm tűztér ajtó
- Biztonsági víztér
- Kiemelkedő 85-87% hatásfok
- 5mm vastag hőálló acéllemez
- 2 év garancia
 

LOGO