ADEY Legjobb gyakorlat

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #701  

 

Az Adey központifűtés-rendszerek karbantartási és vízkezelési feladatok piacvezető vállalata kifejlesztett egy olyan termékcsaládot, amely segíti Önt a rendszer hatékony védelmében.

Az Adey gyártja a piacon megvásárolható szűrők legszélesebb választékát

Az Adey Legjobb Gyakorlat megközelítés elősegíti a Tisztítás, MagnaCleanse, MagnaClean, Védelem, Teszt és a Karbantartás folyamatát. Az Adey gyártja a piacon megvásárolható szűrők legszélesebb választékát. A kompakt MagnaClean Micro2 terméktől kezdve, az ipari alkalmazásokhoz kifejlesztett MagnaClean Commercial teljes kínálatáig bezárólag minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő méretet és kialakítást. A MagnaCleanse technológia újabb áttörést hoz a központifűtés-rendszerek védelmének területén. Az ADEY egyedi és kiemelkedően hatékony mosórendszere átalakítja a hagyományos átmosási eljárásokat, és az MC+ vízkezelő termékcsaláddal használva komplett vízkezelési megoldást biztosít.
Az iparági szakértői által kifejleszett ADEY termékek és szolgáltatások segítik Önt, hogy minden esetben a legjobb minőségű szakmunkát végezze el.

1. Tisztítás
Az ADEY tisztítószer eltávolítja a károsodást okozó fekete vas-oxid iszapot és vízkövet, amely egyébként összegyűlne a rendszerben, és a hőcserélő vagy keringetőszivattyú eltömődését, valamint a kazán meghibásodását okozná.

2. MagnaCleanse
A rendszer MagnaCleanse folyadékkal végzett átmosásával gyakorlatilag az összes lebegő fekete vas-oxid eltávolítható, mindössze két órán belül. Ez az eljárás egy költséghatékonyabb, hatásosabb és egyszerűbb megoldást biztosít.

3. MagnaClean
A MagnaClean mágneses szűrő eltávolítja a magnetit iszapot és a többi törmeléket a központifűtés-rendszerből, így folyamatos védelmet biztosít, illetve meghosszabbítja a kazán élettartamát.

4. Védelem
A megnövelt hatóerejű, nagy teljesítményű inhibitor védi a rendszert a korrózióval és a vízkövesedéssel szemben, fenntartja a fűtés hatásfokát és a kazán teljesítményét.

5. Teszt
Az ADEY Vízteszt készlet használatával gyors és megbízható víztesztet végezhet el, így a központifűtés-rendszer élettartama és hatásfoka szempontjából kritikus paramétereket a helyszínen megmérheti  a gyorsteszt használatával.

6. Karbantartás
A rendszer folyamatos hatékony működésének biztosítása érdekében évente végezze el a központifűtés-rendszer és a MagnaClean szűrő karbantartását!

 

ADEY termékeinket az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

 

LOGO