Új telephelyek, új lehetőségek

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #702  

 

A 2018-as év számos változást hozott a Gépész életében/történetében. A fokozatos forgalomnövekedéshez és a fogyasztói igények változásaihoz igazodva 3 szakáruházunkat is új, modern raktárbázissal rendelkező telephelyre költöztettük. Az új helyszíneken a logisztikai folyamatokat a tárhely rendszerű raktározás, a logisztikai szoftver és a teherautók számára kialakított könnyű be- és kirakodási lehetőség optimalizálja. Célunk egyértelműen az volt, hogy vásárlóinkhoz gyorsabban, pontosabban és hatékonyabban tudjuk eljuttatni a megrendelt termékeket.

Szekszárd, Nyíregyháza, Szeged

Mely Gépész telephelyeket érintette a költözés?
Időrendben cégcsoportunk szegedi, nyíregyházi és szekszárdi tagjai költöztek az alábbi címekre:

-    Szeged, Dorozsmai út 12.

-    Nyíregyháza, Tünde utca 13.
 

-    Szekszárd, Páskum utca 1.


Víz- Gáz- Fűtéstechnikai Szakáruházainkban - a korábbi profilhoz hasonlóan - kis- és nagykereskedelmi területeken kínálunk megoldást. Tagcégeinket továbbra is a széles választék-, a kimagasló minőség- és az előnyös árak jellemzik.
Az új telephelyek átadása viszont számos új munkahely megteremtését tette lehetővé az értékesítés- és raktározás területein.

Mennyire volt könnyű az átállás?
Költözéseinket mindhárom esetben úgy időzítettük, hogy kereskedelmi egységeink egy-egy hosszú hétvégét követően már új telephelyen nyithassanak. Partnereinket időben értesítettük, annak érdekében, hogy ütemezni tudják rendelésüket, vásárlásaikat. Minden, a projektbe belevont munkatársunk azon dolgozott (hónapok óta), hogy ennél többet vevőink semmiképpen se tapasztaljanak az átállás során.

Büszkék vagyunk 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoportunk folyamatos fejlődésére! Célunk, hogy az erőforrások hatékony koncentrálásával további fejlődési lehetőségek, potenciálok nyíljanak meg előttük. 

Gépész Holding

LOGO