Komfortos fürdőszoba a Gépésztől

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #722  

 

A fürdőszoba az egyik leggyakrabban használt helyisége a lakásnak, éppen ezért akár már egy évtized is elegendő lehet ahhoz, hogy küllemét, kialakítását, vagy épp felszereltségét más formában képzeljük el jónak. Mivel itt indulnak és záródnak napjaink meghatározza otthonunk teljes atmoszféráját. Ahogy változik a világ, a trendek, vagy épp a lehetőségek száma, úgy formálódnak igényeink is és itt nem csak a burkolatokra gondolunk.

Felújítás

Egy teljes körű fürdőszoba felújításnál ha megváltozik pl. a vizesblokkok elhelyezése, a vízkiállásokon is módosítanunk kell. Egy a kád mellé, vagy a helyére került zuhanyzó, új sarokba helyezett mosdókagyló, vagy mosógép, mind-mind indokolhatnak újracsövezést. De egy esetleges kizárólag „csak” burkolatfrissítés is akkor tekinthető felelősségteljes beruházásnak, ha azt nem egy elöregedett rendszer esztétikus elfedésére tervezzük.

Kádak, zuhanyok, mosdók

Kínálatunkban csak a felfrissülésre koncentrálva az igényeknek megfelelően megtalálhatók kádak, kádparavánok, zuhanytálcák, zuhanykabinok épített zuhany kialakításához szükséges lefolyók, üvegfalak.

Az Alföldi és Ravak termékek széles skálája szinte végtelen számú megoldást tár elénk igényeikhez igazodva.

Ezen felül szükségünk lehet még mosdókagylóra (hagyományos, beépíthető, vagy ráültethető kivitelben) és fürdőszobabútorokra is (mosdó szekrény, faliszekrény, tükrök), melyek tagcégeinknél egyaránt megtalálhatók/megrendelhetők.

Webshop termékkínálatunk eléréséhez kattintson a bannerekre:

Csaptelepek

Fürdőszobák elmaradhatatlan éke: a csaptelep, számos méret/forma és funkcióválasztékkal áll rendelkezésre. A Kludi, Grohe, Hansgrohe, Teka és Mofém márkákon túl, házimárkánk a Concept is képviselteti magát tagjai között.

A Concept csaptelepek letisztult formavilága és teljes választéka (mosdó, zuhany, kádtöltő és bidé csaptelepek) egyaránt jól társítható a modern és klasszikus fürdőszobákhoz. Megalkotásukkor a gyártó 3 szempontot vett figyelembe: a könnyű tisztíthatóságot, praktikus tervezést és a kedvező árat. Kiforrott, gyorsreagálású/könnyen kezelhető termosztátos szabályozótechnikájuk gondoskodik az egyenletes vízhőmérsékletről még nyomásingadozás esetén is.

Falsík alatti WC-tartályok, Wc-csészék, nyomólapok

A Geberit és Siamp falsík alatti szerelőelemek igazán esztétikus WC elhelyezést és letisztult fürdőszoba látványt biztosítanak.

A hozzájuk választható klasszikus, vagy szögletes, peremes, vagy perem nélküli WC-csészék – Alföldi, Geberit - számos típusa közül választhatunk.

Egyedi bevonataiknak köszönhetően a mai típusok már könnyen takaríthatók. WC-nyomólapjaink nem csak design és alapanyag tekintetében lehetnek sokfélék, hanem funkciót illetőleg is. A legmodernebb típusok (a megfelelő rendszerrel kiegészítve) képesek egy ún. belső keringtetésű szagelszívó rendszer működtetésére is, ami tulajdonképpen a szagok elszívásáért felel egyenesen a WC-csészéből.

Fűtési megoldások

Gondolva az átmeneti időszak hűvösebb napjaira és a téli időszakra célszerű beterveznünk törülközőszárító radiátort is. Az egyenes- és íves kivitelek egyaránt széles magassági és szélességi méretekkel rendelkeznek, hogy biztosan megtalálhassuk a számunkra megfelelőt. A csőradiátorokat üzemeltethetjük a központi fűtés rendszerre csatlakoztatva vagy attól függetlenül önállóan egy elektromos fűtőbetét beszerelésével.

Ha nagyobb méretű a fürdőszoba, kombinálhatjuk padlófűtéssel vagy radiátoros fűtéssel is. A Concept középső csatlakozású törölközőszárító radiátorok (fürdőszobai radiátorok) csővezeték szerelése elvégezhető a nélkül is, hogy tudnánk a radiátor (szélességi) méretét. A csöveket beépítésnél (a középső csatlakozás) egy véséssel el lehet helyezni a falban, ami jelentősen megkönnyíti a munkát.

Fények

A fürdőszobai világítás kiválasztása, főként ha nem csak mennyezeti lámpáról van szó, nagyobb odafigyelést igényel.

A követelményeknek megfelelő védettségű (fröccsenő víznek is ellenálló) falikarok, zuhanykabinba építhető LED lámpák általános világításunk kitűnő kiegészítői lehetnek.

Azok a fényforrások pedig, melyek fényerőszabályzással is rendelkeznek könnyedén teremtenek kellemes hangulatot gyertyafény nélkül is. Szakáruházaink villamossági részlegében minden alternatívát megtalál, amire csak szüksége lehet.

Összefoglalva a kisebb beruházásoktól a teljes körű felújításig a Gépésznél mindent egy helyen megtalál, már csak a megfelelő burkolóanyagról kell gondoskodnia!

LOGO