Rautherm Speed - A tökéletes felületfűtésért

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #818  

 

Gyors fektetés, változatos felhasználás, kompromisszum nélküli minőség. A Rehau Rautherm Speed rendszerek mindezt egyszerre teljesítik!

Rehau

RAUTHERM SPEED - VARIONOVA PROFILLEMEZZEL
Tökéletes hatékonyság és biztonság
Gyors és biztonságos, kiváló minőségű a lakóépületekhez és ipari létesítményekhez. RAUTHERM SPEED Varionova profillemezzel – a bepattintó megoldás felületfűtéshez és -hűtéshez!


A gyakorlatban sok éve bevált RAUTHERM S cső megújult és új felépítésével a felhasználásnak megfelelően lett továbbfejlesztve. Az újratervezett anyagösszetétel az új felülettel a legjobb csúszási jellemzőkkel biztosítja a könnyebb bepattintást. A rendkívül robusztus, nagy ütésállóságú PE-Xa cső felépítése kiemel-kedő nyomásállóságot és oxigéndiffúzió-zárást biztosít (a DIN EN ISO 15875 és a DIN 4726 szabványok szerint).
 

Akár 20%-kal gyorsabb csőfektetés  - Szerszám nélküli egy emberes fektetés - Járható - rubusztus


Optimálisan csúszik:
Az új csőfelület kiváló csúszási tulajdonságai és a tökéletesen összehangolt geometria a cső és a lemez között erőkímélő, problémamentes bepattintást biztosít és akár 20%-kal gyorsabb a fektetés a hagyományos felületfűtő csövekhez képest.

Pillanatok alatt, gyorsan és egyszerűen:
A RAUTHERM SPEED cső szerszám nélkül fektethető és rögzíthető. A szerelők számára ez gyors és gerinckímélő  munkavégzést jelent.

Jól járható és teherbíró:
A cső teljesen eltűnik a profillemezben. Ez nagyon jó járhatóságot biztosít a lefektetést követő munkafolyamatok számára. A masszív pogácsáknak köszönhetően elkerülhető a cső sérülése.

Optimálisan a legváltozatosabb követelményekhez igazítva
A Varionova profillemezen biztosan rögzíthetők a RAUTERM SPEED csövek. A kivitelezést egyetlen szakember szerszám nélkül végezheti. További előny a tiszta fektetési kép. A masszív pogácsák kiváló járhatóságot biztosítanak. Ez különösen hasznos az egymást követő munkafolyamatok esetén. A kiváló minőségű profillemez egy bevált fektetési rendszer, mely hőszigeteléssel vagy anélkül is rendelhető. A sima felületen a csövek könnyedén a helyükre pattinthatók – biztos csőtartással. Az alsó oldali hőszigetelés kiváló lépéshang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Gyors fektetés, biztonságos járhatóság
- Kiválóan alkalmas 1-emberes kivitelezéshez
- Teljesen biztonságos, stabil csövek – a fordulásoknál is
- A lemezek nagyon jól járhatók a rendkívül masszív pogácsáknak köszönhetően
- Nem sérül a szigetelő réteg
- Nagyon jól járható az esztrich felvitele előtt
- A lemezek összekapcsolása az illesztés jelentős munkát igénylő ragasztásai nélkül is lehetséges

Az új, rugalmasabb felépítés teszi lehetővé: a RAUTHERM SPEED cső akár 30%-kal hajlékonyabb a hagyományos felületfűtés csöveknél, ami megkönnyíti a fektetést. 

RAUTHERM SPEED - KLETT TÉPŐZÁRAS RENDSZER
Gyors egyemberes rendszer
Rautherm Speed Klettsystem - Rendkívül hatékony a családi-, iker-, és társasházaknál
Rautherm Speed Klett tépőzáras rendszer – a felületfűtés-szerelés új dimenziója. Különleges jellemzője: a tépőzáras cső rögzítése a 3 mm-es fektetőszőnyegre tökéletes megoldást kínál a projekteknél a munkanemek egyértelmű elkülöníthetőségével. 

Akár 30%-kal gyorsabb szerelés  - Akár 6%-kal nagyobb tapadófelület a biztos rögzítés érdekében - Szerszám nélküli egy emberes fektetés

Rekordgyanús gyorsaság:
Akár 30%-kal rövidebb a kivitelezési idő, mint a hagyományos fektetési rendszerek esetében. A cső kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül közvetlenül a fektetőlemezre helyezhető és rögzíthető, így a korrigálás is nagyon egyszerűen elvégezhető.

Biztos és jó tapadás:
A nagyobb tapadófelület pontos fektetést tesz lehetővé, közben pedig a csőnek is stabilabb a tartása – köszönhetően annak, hogy nehéz feltételek között sem érzékeny a szennyeződésre.

Pillanatok alatt, gyorsan és egyszerűen:
A RAUTHERM SPEED K Klett tépőzáras cső fektetése legtöbbször szerszám nélkül történik. A szerelők számára ez gyors munkavégzést és gerinckímélő munkavégzést kínál.

Fektetőfelület 
Exkluzív újdonság: 3 mm-es fektetőszőnyeg a munkanemek egyértelmű elkülönítéséhez A Rautherm Speed plus fektetőszőnyeg egyszerűen ráteríthető az előzőleg lefektetett szigetelésre, az öntapadó hátoldal egy mozdulattal az alapfelületre ragasztható – és máris minden készen áll a csőfektetéshez. Továbbá a mindössze 3 mm vékony Rautherm Speed plus fektetőszőnyeg akár 90%-kal kisebb térfogata meggyőző előny szállításkor és tároláskor.
- Nagyobb helyiségekhez tekercsben
- Kisebb helyiségekhez lemezként (táblás formában)

A Rautherm Speed plus előnye
- Különböző szigetelésekre és alapfelületekre fektethető
- Nem kell leragasztani a lapok találkozásánál
- A munkanemek egyértelműen elkülöníthetők
- Gyors pozícionálás a hátoldali ragasztórétegnek köszönhetően

Rautherm Speed plus renova
Az első kontakt rendszer a tépőzáras fektetés összes előnyével, kifejezetten felújításhoz! 

Előnyök:
- 21 mm-es beépítési magasság
- Nem áll fenn az üregképződés veszélye
- A szőnyegek egyszerűen, átfedésmentesen fektethetők
- Akár 90%-kal kisebb szállítási és raktározási térfogat
- Az aljzatkiegyenlítő esztrich 5 óra elteltével járható
- Alacsony beépítési magasság

LOGO