Pihe-puha gondoskodás CONCEPT vízlágyítóval

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #843  

 

A Concept Maxi vízlágyítót a mai modern családok igényeihez tervezték. Alkalmazkodik rohanó életvitelünkhöz, bőséges mennyiségű lágy víz szállítására képes. Selymes vízzel a mosás, fürdés és zuhanyzás is sokkal kellemesebb. A ruhák puhábbak lesznek, bőrünk nem szárad ki, hajunk fénylőbb és jobb tapintásúvá válik.

Concept Maxi

A tökéletes lágy víznek köszönhetően lerövidül a fürdőszoba és konyha takarítási ideje, ezáltal több szabadidőnk marad magunkra és családunkra.
A vízlágyító készülék nem csak otthonunkat, hanem készülékeinket - mosó és mosogató gépek és más hasonló berendezések - is megvédik a vízkőtől. Teljesen automata és rendkívül egyszerű a telepítése. Működése során optimalizálja a víz és a só fogyasztást.

Tartalmazza valamennyi standard csatlakozót és keménység tesztert. Az intelligens regenerálás elve alapján működik. Minden típus átlagos kapacitását előre beállították. A berendezés 2 héten belül - az aktuális fogyasztásnak megfelelően - automatikusan frissíti a kapacitását.
A Concept Maxi vízlágyító berendezései kímélik a környezetet és pénztárcánkat is. A vízmelegítők, kombi készülékek és fűtési rendszerek élettartamát, valamint hatékonyságát nagyban befolyásolja a víz minősége. Már 1 mm vastag vízkőréteg is akár 10%-kal növelheti az energiafogyasztást, ami jócskán megemelheti a gázszámlánkat a fűtési szezonban.

- Kompakt, teljesen automata és egyszerűen kezelhető vízlágyító
- Nagy kapacitás, alacsony sófogyasztás
- Előszerelt, gyárilag beállított egyszerű telepítés
- Fejlett, digitális vezérlés a maximális teljesítmény és hatékonyság érdekében
- Intelligens, mennyiségvezérelt regenerálás
- Alacsony karbantartási költség

Concept vízlágyító berendezéseinket az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

LOGO