Mollis: Variálhatóság maximális higiéniával!

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #906  

Az Alföldi új családja, a Mollis számtalan variációs lehetőséget kínál a fürdőszobában a mosdók széles választékának köszönhetően. Az új nyitott gyűrűs, CleanFlush fali-WC pedig egyszerűen és gyorsan tisztán tartható a mindennapokban is, miközben akár vizet is spórolhatunk vele.

Alföldi

Mosdók
A mosdó a fürdőszoba kiemelkedő eleme, meghatározza annak hangulatát. A Mollis család a variálhatóság szimbóluma az Alföldinél. Egy család négy  mosdóval, amelyből három pultra építhető, amelyek számtalan meg oldási lehetőséget nyújtanak a fürdőszobában, így akár teljesen egyedi megjelenések is kialakíthatók. Ugyanakkor valamennyi mosdó választható a takarítást jelentősen  megkönnyítő  Easyplus mázfelülettel is.

AZ ÚJ CLEANFLUSH WC
A higiénia és a víztakarékosság a fürdőszoba megtervezésekor fontos szerepet kap.  Az Alföldi innovációja, a CleanFlushegyben nyújt megoldást mindkettőre. A  nyitott gyűrűs WC-nek köszönhetően a mindennapi takarítás válik egyszerűbbé, miközben a perem megakadályozza, hogy a víz öblítéskor kifröccsenjen. Az Alföldi új CleanFlush WC-je a Mollis családban ugyan akkor a víztakarékosságban is élenjár. A fali-WC  – bizonyos feltételek mellett – a normál 3/6  literes öblítés helyett, akár 3/4.5 literrel is öblít, ennek köszönhetően még jelentős mennyiségű vizet is spórolhatunk.

EASYPLUS
Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szaniter termékeinken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellen áll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus-szal nemesített felületen a vízcseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt a szennyeződés is távozik. Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az egy nedves ruha segítségével könnyedén eltávolítható. Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát.

Villeroy&Boch Magyarország Kft.
H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.
Tel: (+36 62) 888 565
Zöld szám: (+36 80) 820 144

LOGO